Sats på barn og unge

Gjennom fire forskjellige sommerfestivaler vil Troens Bevis samle flere tusen barn og unge. Denne sommeren kan du sende dine barn til Sarons Dal.

Mange spanderer på barna
I fjor fikk vi høre om flere ungdommer som hadde fått ferien i gave fra sine foreldre og besteforeldre. På denne måten blir misjonsgløden overgitt til den neste generasjonen, som videre vil ta ansvar for å bringe evangeliet til alle folkeslag. Vi håper at mange vil sende ungdommene til Sarons Dal denne sommeren, og at arbeidet vil kunne fortsette med full styrke i årene som kommer.

Jesus to The Nations (JTN)
Denne sommerens tilbud begynner med ungdomsfestivalen «Jesus to The Nations» i slutten av juni. Ungdommer fra hele skandinavia vil samles for å gripe visjonen om verdensvid evangelisering, og mange av deltakerne vil sendes rett fra festivalen til misjonsmarken. Årets program byr på mange overraskelser, seminarer med kjente forkynnere, konserter og campingliv.

Barneplaneten, KidzPlanet og YouthPlanet
Under sommerstevnet blir det egne festivaler for barna. Troens Bevis vil gjøre sitt beste for å aktivisere barna, og vil garantert gi deltakerne en uforglemmelig uke på sørlandet. Det er noe for alle aldersgrupper, et variert program som engasjerer og forandrer barna. Antallet medarbeidere øker fra år til år, og kapasiteten er større enn noen gang. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter