Over 700 barn på Planetene

Vi regner med at det var over 700 barn som deltok på barne planetene i år, sier Svein Trælandshei. Uken ble avsluttet med en overnattingstur for de eldre barna på Evje. Der sov de i Lavo og fikk være med på hesteridning, fjellklatring og rafting.

Med 700 barn var egentlig kapasiteten fylt, sier en fornøyd Svein Trælandshei som er hovedansvarlig for arrangemanget. -Deltagelsen var veldig jevn over hele uken, og barnefamiliene kom fra hele landet og fra alle sammenhenger. I tillegg så vi også flere lokale barn som også var med på planetene i år.

Uken ble avsluttet med en overnattingstur for de eldre barna på Evje, og for dem som ikke ønsker å overnatte, gikk det en kveldsbuss tilbake til leiren i Sarons Dal.

På Evje ble det anledning til å ri på hester, klatre i fjellvegg og prøve rafting. Barna ble også forberedt på en nattlig overraskelse som viste seg å være en natursti ute i sommernatten.

I alt var det 50 voksne medhjelpere som stilte frivillig opp for å undervise, være gruppeledere og ”stamme” ledere, og i det hele tatt avvikle barneplanetene på en sikker og trygg måte. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter