Vi søker medhjelpere til Planetene

Denne sommeren har du mulighet til å være med på årets høydepunkt for hundrevis av barn. Ved å bli en frivillig medhjelper under barneplanetene, får du gratis mat og opphold i Sarons Dal.

Under Det store sommerstevnet i Sarons Dal (9.-17. juli) arrangeres det på samme tid 4 planeter (11.-15. juli) som er mini-festivaler for barn og unge i forskjellige aldersgrupper.

Troens Bevis tilbyr gratis mat og opphold i Sarons Dal for personer som vil hjelpe til under planetene fra mandag 11. juli til fredag 15. juli.
I tillegg til faste samlingsstunder med undervisning, får barna tilbud om å være med på spennende utflukter og sportsaktiviteter om ettermiddagen. Rafting, vannski, svømming og overnattingstur er blant det spennende programmet som tilbys barna. Aktivitetene er variert og alltid med barnas sikkerhet og aldersgruppe i tankene.

Som medhjelper får du være med på å arrangere et av årets store høydepunkter for hundrevis av barn. Du vil få mange ideér til hvordan du kan drive et kreativt barnearbeide, og bruke dine evner til å prege den oppvoksende generasjonen. Du kan velge hvilken aldersgruppe du ønsker å arbeide med, og dine arbeidsoppgaver kan tilpasses etter ønsker og interesser. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter