Finn din planet i Sarons Dal

”Planetene” under sommerstevnet består av fem dager med aktiviteter for barn og ungdom, inkludert undervisning, fra ca. kl. 10.00 om formiddagen til ca kl. 17.00 på ettermiddagen. For de aller minste er dagene noe kortere, og for de eldste er det også program utover kvelden. Pakketilbudet inkluderer at de hver dag får bli med på en spennende utflukt.

Planetene, 11. – 15. juli:
Miniplaneten……………………..0-5år kr 500,-
Barneplaneten…………………..6-8år kr 500,-
Kidz Planet……………………..9-12år kr 500,-
Youth Planet………………….13-16år kr 750,-

Du kan også registere deg når du kommer hit!

MINIPLANETEN 0-4 ÅR
Dato: 11.-15. juli
Pris: kr 500,- pr. deltaker.

Et nytt tilbud til de aller yngste. Etter barnemøtet kan barna benytte seg av et aktivitetsområde med mange spennende lekeapparater. Blant aktivitetene kan vi nevne hoppeslott, sklier, skattejakt, vannleker og mye mer. Tidligre har vi hatt en nedre aldersgrense for å kunne delta på de populære planetene, men nå kan også disse more seg sammen med barn på sin egen alder. Vi kan ikke å ta ansvar for barna i denne unge aldersgruppen, men tilbyr foresatte å være sammen med barna på et godt tilrettelagt område i Sarons Dal.

——————————————————————————————–

BARNEPLANETEN 5-8 ÅR
Dato: 11.-15. juli
Pris: kr 500,- pr. deltaker.

Alle barna på barneplaneten deles inn i stammer. Hver stamme får sitt eget navn, sin egen møteplass og en egen stammeleder. Etter barnemøtet er det organisert slik at stammene roterer mellom 50 forskjellige aktiviteter på området i Sarons Dal. På slutten av dagen samles alle stammene til en felles avslutning. Og her kommer de foresatte for å se på, og for å hente barna.

Dagen starter med møte kl 10.00. Miniplaneten og Barneplaneten har felles avslutning på dagen fra 14.30 til 15.00.

——————————————————————————————–

KIDZPLANET 9-12 ÅR
Dato: 11.-15. juli
Pris: kr 500,- pr. deltaker.

Alle deltakere deles inn i gjenger på rundt 10 kids. Hver morgen møter barna sin leder og resten av gjengen under et skilt. De går samlet til et møte i KidsPlanet-hallen. Etter dette blir gjengene fordelt på aktiviteter som stokkekamp, bading, paintball, klatring, bowling og mye mer. Det roteres mellom forskjellige aktiviteter hver dag gjennom hele uken. De fleste setter seg i busser, mens noen blir værende i Sarons Dal. Utpå ettermiddagen returnerer alle til en felles avslutning. Men på kveldene kan alle bli med på møte sammen med YouhPlanet i den nye ungdomshallen.

Foresatte får telefonnummer til barnas leder. Det lages også navnelister over alle aktiviteter, slik at man hele tiden kan følge med på hvor barna er.

Dagen starter med møte kl 10.00. Avslutter ca kl 16.30.

——————————————————————————————–

YOUTHPLANET 13-16 ÅR
Dato: 11.-15. juli
Pris: kr 750,- pr. deltaker.

På YouthPlanet kan du være 24 timer i døgnet hele uken, eller du kan bo på området sammen med foresatte og være deltaker på dagtid. Ungdommene deles inn i grupper som holder sammen hele uken. Det starter med et stort møte på morgenen, og fortsetter med utflukter og konkurranser. Noen dager blir deltakerne værende i Sarons Dal, men som regel setter de seg i busser for å bli med på spennende aktiviteter i regionen. Blant de mest populære opplevelsene er paintball, vannski, rafting og forskjellige turneringer. Måltider er lagt inn i programmet, samt tid til dusjing på ettermiddagene.

Parallellt med kveldsmøtet i Sarons Dal-hallen blir det møte i den nye ungdomshallen. Og etter dette går noen til sine foresatte på på campingområdet, mens resten tar bussen til sovesalene.

Dagen starter med møte kl 10.00. Avslutter ca. 16.30 – 17.00.

VELKOMMEN TIL PLANETENE I SARONS DAL! 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter