Etterlyser gruppeledere til Planetene

– Vi etterlyser flere gruppeledere til barneplanten, som kan være med hele uken, sier Elin Fidjeland.

Hun vil gjerne ha flere gruppeledere som kan være med alle dagene fra mandag til fredag under barne- og ungdomsplanetene i Sarons Dal-uken, 15. til 23. juli.

Hun oppfordrer spesielt foreldre til de yngste deltagerne å være med på barneplaneten.

– Foreldrene blir ofte de mest geniale lederne og gjør en super jobb, mener Elin Fidjeland, som bærer ansvaret for organiseringen av all planetene i år.

Minner om konkurranse
Hun håper også at ennå flere ungdomsledere vil se planetene som en ferdigsnekret happening å ta ungdommene i miljøet med på i sommer. De kommer til ferdigdekket bord med masse spennende aktiviteter og bra undervisning, tilpasset de forskjellige  aldersgruppene. Her minner hun også om konkurransen der den menigheten som kommer med den største gruppen vinner en misjonstur til Danmark i høstferien.

Får lære av de beste i Norge
– For dem som driver barne- og ungdomsarbeide er det også en glimrende anledning til å se de beste lederne på dette området i Norge i aksjon.

– De får se kreative andakter, hvordan de kan organisere store grupper med barn og et vidt spekter av aktiviteter tilpasset alle aldersgrupper, legger hun til.

Flere kroner å spare
Hun minner om at de som er med som gruppeledere også får gratis campingfasiliteter og gratis måltider. Dette tilbudet gjelder også i helgene for dem som hjelper til fra mandag til fredag. For gruppeledere som camper med familie eller venner kan det være flere kroner å spare.

Her er camping tilbudet til medhjelpere:

Kommer 1 medhjelper helt alene (uten venner/ fam.) og skal bo i telt/campingvogn er det gratis.

Kommer 1 medhjelper med venner/fam. som skal bo i samme telt/camp. er det halv pris.

Kommer 2 medhjelpere (eller fler) + event. fam./ venner i samme telt/camp er det gratis

Dersom du vil melde deg på som medhjelper kan du fylle ut påmeldingsskjemaet her. Eller ring tlf:  38 35 75 10. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter