800 barn og ungdom ventes til Sarons Dal

Bortimot 800 barn og ungdom er ventet til Sarons Dal neste uke for å delta på planetene under det store Sommerstevnet.

– I fjor endte vi opp med over 700 deltagere, og vi forventer ikke færre i år, for å si det sånn, forteller primus motor Elin Fidjeland.

– I tillegg har vi over 100 ledere og frivillige som står klare til å ta imot barna når de kommer, legger hun til.

Barne og ungdomsleirene under det årlige sommerstevnet  i Sarons Dal er blitt et populært trekkplaster for hundrevis av tilreisende familier de siste årene.

Actionfylt dagsprogram
Barna melder seg på en alderstilpasset planet for hele uken der de kan velge en rekke spennende dagsaktiviteter.

– Nytt av i år er at Kidzplaneten – fra 10-12 år – er delt opp i Villmarksgruppe, Sportsgruppe og Kreativ gruppe, forteller Elin.

– På Villmarksgruppa får de skogsdag med gapahuk bygging, gårdsbesøk med firehjulskjøring, dyr, skattejakt, fisking og en dag med vannski om de vil.

– På sportsgruppen blir det turneringer, konkurranser, ballspill, idrettsleker og vannski.

– De som velger den kreative gruppen kan være med på breakdans, sjonglering, film og foto, ballongartist og graffitti, før alle samles for en felles overnattingstur til Evje fra torsdag til fredag, forklarer hun.

Hverken ungdomsplaneten eller planetene for de minste ligger noe tilbake med alderstilpasset aktiviteter. Deriblant paintball, rafting, hoppeslott, vannleker og  skattejakt, for å nevne litt av utvalget for de eldste og yngste barna.

Alle planetene starter dagen med samlinger og bibelundervisning med flere av de mest kjente ungdomslederne i Norge.

JesusRevolution konsert
Tirsdag kveld 18. juli besøker også Jesus Revolution ungdomsteltet med årets konserttur, ”The end of the Ages”. Stykket tar for seg Bibelens endetidstegn gjennom et multimediashow med dans og musikk.

Sjørøvermusikal for hele familien
Lørdag formiddag 22. juli er alle barna invitert til å se en stor sjørøvermusikal på familiemøte i den store hallen. Når musikalen er ferdig blir det aktiviteter for barna ved bassengområdet. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter