Ville Vesten moro på Barneplaneten

Etter en vinter i kasjotten i Sarons Dal er Kåre Cowboy, Willy Vesten og Glenn Penn ute med nye ablegøyer til stor glede for barna på Barneplaneten.

 Det humørfylte teamet som består av Janne og Kåre Skuland og Glenn Tønnessen er i full gang med nye påfunn og ablegøyer til glede for ca. 250 barna som følger dem hver dag under sommerstevnet i Sarons Dal.

Det tretallige teamet har ansvaret for morgensamlingen og dagens avslutning på barneplaneten.
-Vi har dekorert scenen på barnemøtene som om det skulle være i Ville Vesten, sier Janne Skuland.
På morgenen spiller de ut en bibelhistorie for barna, og på ettermiddagen er det mest bare moro selv om det kanskje er en liten moral i at Kåre Cowboy og Willy Vesten alltid går i sin egen felle når de skal fange Glenn Penn.

– Vi har laget en slags føljetong fra i fjor sommer. Willy Vesten og Kåre Cowboy ble sittende i kasjotten i Sarons Dal. Mandag morgen på den første samlingen på planeten fortalte de barna hvordan de har levd på brød og vann og hatt en hel vinter til å pønske ut hvordan de skal få fanget Glenn Penn. Og nå er jakten i full gang, forteller Janne.

Janne, som spiller Willy Vesten,  legger til at hun syntes de har fått en fantastisk anledning til å fortelle barna på stevnet om Jesus.

-Det å være her er bare gøy. Vi får kontakt med familier over hele landet. Det som Sarons Dal gjør er veldig spennende og vi er kjempeglade for å kunne støtte opp om dette.

 

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter