Nå er planetprogrammet klart

Cecilie Nyland er den nye lederen for planetene under sommerstevnet. Det er ingen liten oppgave å sørge for at flere hundre barn og unge får en uforglemmelig uke i juli.

 – Jeg har nå vært gruppeleder på planetene en del år, og ser tydelig hva en slik uke gjør med barn og ungdom. Jeg har også egne barn som ikke vil gå glipp av sommerleiren for alt i verden, og jeg ser på det som en enormt bra investering. Jeg ønsker sterkt at de skal få oppleve et personlig forhold til Jesus og bli smittet av en drøm om å nå andre med de beste nyhetene som finnes. 

– Når og hvordan kan man melde seg på Planetene?
– Om du går inn på www.tbve.no, så vil du se at det er bare å få meldt deg på årets planeter allerede nå! Det lønner seg å være tidlig ute (før 1.juni), men vet du at dere skal, så bare få meldt deg på!

– Hvorfor bør man komme på planetene?
– La meg understreke at dette er ikke bare bra barnepass mens du/ dere er på stevnet! Jeg vet om mange foreldre som har reist til sommerstevnet først og fremst for at barna skal få være med på sommeropplegget, og så får foreldrene en fantastisk uke inne på stevnet som bonus. Å gi barna en uke «søndagsskole» setter varige spor, og som forelder selv, så ser jeg at jeg får så mye «drahjelp» av en slik uke. Barna sitter igjen med tanker, begynner å lese i Bibelen, stiller spørsmål, ber… Når det gjelder planetene for de to eldste aldersgruppene, så unner jeg ungdom en uke med fart, spenning, personlige utfordringer på mange plan, vennskap og Jesus-opplevelser! 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter