Fantastisk uke for 1024 barn i Sarons Dal

– Medarbeiderne har gjort en fantastisk jobb, og vi kan se tilbake på en utrolig flott uke for både barn og voksne i Sarons Dal, sier planetleder Siv Camilla Ottesen.

– Det har godt utrolig greit, sier planetleder Siv Camilla Ottesen på en felles grillavslutning for medarbeiderne under Sommerstevnet. De 250 medhjelperne på Planetene kunne se tilbake på en uke som har gått nesten knirkefritt. Det er ikke en liten oppgave å organisere og legge til rette for 1024 barn og 250 medhjelpere med tanke på alle aktivitetene, sikkerhet og flyt av resurser og proviant til de forskjellige lokalitetene.

Siv Camilla forteller også at hun har fått mange positive tilbakemeldinger fra både foreldre og barn i løpet av uken.

– Flere gruppeledere har kommet bort til meg og sagt at «jeg tror jeg har fått verdens beste gruppe med barn i år».  Vi ser også at det er mange gruppeledere som ser og er flinke til å ordne opp om det skjer noe uventet. De har vært veldig løsningsorienterte, og det imponerte meg veldig.

– Men når jeg skal summere opp alt må jeg si at det jeg sitter tilbake med, i tillegg til at barna har hatt det veldig gøy på de forskjellige aktivitetene, er også noen fantastiske vitnesbyrd fra barna. På det siste barnemøte lørdag kveld var det åpen mikrofon slik at barna kunne fortelle om opplevelsene sine, og en gutt kom frem og fortalte at da fotballproffen Daniel Førlandsås holdt andakt og delte vitnesbyrdet sitt med barna som overnatter i Lyngdalshallen torsdag kveld, kunne gutte fortelle at han kjente at Jesus hadde flyttet inn i hjertet hans, forteller Siv Camilla. – Det vet jeg rørte både foreldre og ledere som var til stede.

Hun legger til at det er flere medarbeidere som har kommet og sagt allerede at de vil gjerne være med neste år.

– Det har vært mange resurssterke foreldre her som har gjort mye for at barna skal bli kjent med Jesus og få en unik opplevelses uke her nede. Jeg har også hørt fra foreldre som har ringt meg og fortalt at under den to timers lange bilturen hjem fra Sommerstevnet er de blitt helt overveldet over alt barna forteller. Og at barna har vært mer opptatt av undervisningen enn aktivitetene!

Les mer sommerstevnet, talene og vitnesbyrd i Troens Bevis bladet for august. Du kan få et gratis abonnement ved å fylle ut skjema.

Få nyhetsblad tilsendt gratis i posten:

{chronoforms}magasiner{/chronoforms} 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter