Fikk prøve seg som forkynner på YouthPlanet

Mens ungdommer bestemte seg for å følge Jesus, fikk Lillian Østreim Tveit prøve seg som ungdomspastor på YouthPlanet.

Planetene i Sarons Dal under Sommerstevnet er også en flott anledning til å vokse i sin egen tjeneste når en blir med som medhjelper i forskjellig kapasitet. Dette opplevde Lillian Tveit da hun fikk være med Sørlandskirken i Arendal som lærling i forkynnertjenesten på YouthPlanet sist sommer.

– Det er første året jeg er her på leiren. Jeg har vært i Sarons Dal en gang før, forteller Lillian.

Lillian sier at hun er oppvokst på Bedehuset der foreldrene var aktive og er takknemlig for at hun fikk anledning til å engasjere seg i en menighet. Hun har også fått med seg ett år som ungdomsarbeider i Betania i Grimstad.

– Jeg opplever at jeg har en gave som forkynner, og det har vært veldig bra å få en anledning til å prøve ut forkynnertjenesten min, sier hun.

– Vi har ungdommer som stadig kommer og forteller at dette trengte de å høre. Jeg opplever at Gud har lagt alt til rette og at det er veldig fint å få være med denne uken sammen med Youth-ungdommene under Sommerstevnet i Sarons Dal.

Hva tror du det største behovet for ungdommene er?
– Vi har hatt som fokus å gå i dybden og prøve å knekke typiske kristne vrangforestillinger om det er galt å gjøre ditt eller datt, men i stedet å ha kjærlighet som grunninnstilling og motivasjon for alt en gjør.

Vi hører også at ungdommer forteller om helbredelser?
– Vi har ikke hatt noe spesielt fokus på helbredelse, men omtrent daglig opplever vi at ungdommer forteller om helbredelser etter at de har gått frem til forbønn. Både fysisk og inder helbredelser. Vi har også fått høre fra gruppeledere som forteller om ungdommer som bestemmer seg på nytt for å følge Jesus, ungdommer som tar et bevisst valg. Det opplever vi som veldig positive tilbakemeldinger, poengterer Lillian, som fortsatte med siste året på sykepleien fra høsten av i tillegg til sin tjeneste i Sørlandskirken.

Vi minner om at det er åpnet for påmelding på Planetene.  Vi håper også på ekstra mange frivillige som medhjelpere til Planetene sommeren 2015. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter