Viktig opplysning om Barnemøtene under Sommerstevnet

På grunn av den store pågangen på barnemøtene på kvelden under Sommerstevnet, deles disse møtene i to aldersgrupper i år. 

Planetsjef Siv Camilla Ottesen opplyser at lokalet til Kirken i Dalen er blitt for lite til å huse alle som kommer på barnemøtene på kvelden under Sommerstevnet i Sarons Dal.

Derfor blir Barnemøtet delt inn i to grupper under årets Sommerstevne.

Det innebærer at alle barn, til og med 3.klasse, vil fortsette å møte i Kirken i Dalen sammen med Jarle Waldemar. Men nytt i år blir at alle Tweens, d.v.s. barn fra 4.-7. klasse, får et nytt tilbud oppe i Stålhallen med eget lovssangsteam og egne talere tilpasset denne aldersgruppen.

– Jeg er veldig fornøyd med denne nye løsningen som vi kan tilby, sier Planetsjefen.

– Dermed får også Tweens et eget tilbud som vi tror vil bli ennå bedre for alle. Dette er noe som vi gleder oss veldig til!

Hun legger til at det ikke er påmelding for barnemøtene på kvelden, i motsetning til Planet- aktivitetene på dagtid.

– Dermed kan tilreisende foreldre som kommer for et dagsbesøk eller enkelte kvelder, fint sende barna sine på disse møtene, understreker hun.  

Og minner dermed også om at det er tid for å registrere deltagerne på Planetene, noe som kan gjøres over Troens Bevis sin nettside. I tillegg er det også behov for så mange frivillige hjelpere under Planetene som mulig.

MELD BARNA PÅ PLANETENE I SARONS DAL → 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter