Ellevill avslutning på KidzPlanet

Du er best når du er deg selv og ikke sammenligner deg med noen andre, var konklusjonen da KidzPlanet ble avsluttet fredags ettermiddag.

Flere hundre begeistrede ungdommer benket seg på de første radene i stevnehallen, da KidzPlanet avsluttet på forrykende måte fredags ettermiddag, med svingende lyskastere og stort trykk.

Stemningen stod i taket da ungdommene førte an i sangen: «Jesus, Du er min superhero, Jesus, Du er nr. 1. Ingen over, ingen ved siden. Jesus, Du er nr. 1».

Ledere med evne til å skape entusiasme og begeistring har stått i spissen for opplegget på KidzPlanet gjennom hele uke. Aktivitetene har vært mange og varierte; fra elverafting og bruskasseklatring, til orientering og bueskyting.

Spør om barna har likt seg!

Superantihelten avslørt
«Superantihelten» hadde hele uken gjennom prøvd å bløffe seg til popularitet. Nå dukket han opp på plattformen, og skrøt av alt det gale og dumme han hadde gjort.

Han påstod blant annet å ha sloss med hai i Mandalselva, og hadde manipulert et bilde for å underbygge sin påstand. Det han ikke visste var at noen hadde filmet hans tåpelige ferd i elva. Filmen avslørte at hai-historien var en gedigen bløff.

Superantihelten falt i elva med et digert plask, og måtte på ynkelig vis hales i land av to småjenter. Hadde han lært noe? Ja, at man ikke bør filme folk som rafter, forsøkte han seg.

Etterpå måtte han innrømme at det var dumt å prøve å være noen annen enn den man faktisk er. Kort sagt: Du kan være deg selv, og ikke minst: Folk liker deg best slik du er.

Du er best når du er deg selv
To dansegrupper hadde øvd sammen hele uka og framførte hver sin sang dans til fengende rytmer: «Vær stille og vit at Jeg er Herren», og «Gi meg Jesu kjærlighet».

Målet for samlingene på KidzPlanet denne uka har vært å føre de unge fram til et personlig møte med Jesus. Flere titalls barn og unge har tatt et slikt standpunkt under Stevnet.

«Du er best når du er deg selv. Du kan og skal heller ikke være noe annen. Ikke sammenlign deg med andre, men vær den spesielle du er, slik Gud har skapt deg.

Gud har lagt ned noe av seg selv i hver enkelt av oss. Vi er skapt i Hans bilde og er unike. Derfor trenger vi heller ikke å streve for å bli noe vi ikke er ment å være».

Samlingen for KidzPlanet ble avsluttet med premieutdeling til flere av gruppene for ulike aktiviteter de hadde vært med på.

Se bilder fra avslutningen:

{artimageview flickrApiKey=»eeceaffeaa0f86f64a42d81dfa7efec0″ flickr=»Troens Bevis» flickrSet=»72157645783216241/» flickrNumberOfImages=»800″ previewWidth=»400″ caption=»Sommerstevnet i Sarons Dal» autoGenerateThumbs=»true» }{/artimageview}

Foto:Nathalie Edvardsen 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter