Anbefaler å bli Planetleder!

Med et forventet innrykk av 1000 barn trenger Sommerstevnet ekstra mange Planetledere for de forskjellige aldersgruppene.

Å være Planetleder byr på mye gøy, nye vennskap og en uforglemmelig uke for både barn og voksne.  For mange kan det bety de ekstra dagene med kvalitetstid med barn og barnebarn som en ellers ikke har tid til i hverdagen. Og for andre er det fem dager de kan berike en uke av sommerferien for andre barn. Møt tre entusiaster som var med som Planetledere i fjor:

Ann Eli Wiik (29), Aktivitetsleder på YouthPlanet
I 2013 var det tredje året som Ann-Eli Wiik var med som aktivitetsleder på YouthPlanet.

– Det er veldig gøy å være med å aktivisere de unge, og jeg ser at det beriker ungdommenes tid sammen.

For Anne-Eli er ungdommer en livsstil. Men det er ikke bare aktivitetene hun brenner for.  Aktivitetene blir rammen der de kan prate og utvikle relasjonen med Jesus.

Ann-Eli forteller at hun og mannen går i Salem i Trondheim og at de er i gang med å bygge opp sitt eget aktivitetssenter for ungdom på en gård de har.

– Vi holder på å bygge Skateboardbane, Paintball-fasiliteter og sykkelpark pluss MBX. Vi ønsker å ha et dagtilbud samtidig som vi vil ha oppe i helgene for menigheter og lignende. Vi vil gjerne kombinere lek og aktivitet med fokus på Jesus gjennom andakter og weekend opplegg, forklarer den aktive lederen som ikke har noe imot å bruke noe av sommerferien på ungdommer i Sarons Dal.

britt

Britt Skarberg Kristiansen fra Fevik har veldig gode minner fra Sarons Dal under sin egen oppvekst.

Britt Skarberg Kristiansen, fra Fevik
I fjor var andre året som Britt var med som Planetleder. Hennes egne tre barn var med på både Barneplaneten, JuniorPlaneten og KidzPlanet.

– Det har vært en utfordrende og gøy uke, fortalte Britt som til vanlig går i Sørlandskirken i Arendal.

– Jeg har lyst til å være sammen med ungene mine samtidig som det er kjekt å bli kjent med andre unger. Jeg vil også anbefale andre å bli Planetleder, det er en veldig givende måte å bruke sommerferien på. Mine barn har det like gøy her som om de skulle vært i Legoland eller noe lignende. For dem handler det jo om å være sammen med andre barn.

Som liten ble jeg tatt med til Sarons Dal av foreldrene mine, så jeg synes det er gøy at mine barn også kan oppleve det. Jeg har veldig gode minner fra det.  Selv vokste jeg opp på bedehuset og i kirken, og jeg opplevde at det var annerledes her i Sarons Dal. Det var veldig positivt for meg med den lave terskelen.

Ranja N. Johannessen, Skudesneshavn
– Det er første gang jeg er med som Planetleder. Vi har to gutter med oss, en på 9 år og en på 2 år som bare er med pappa, forteller hun

– Da vi meldte oss på viste det seg at det ikke var plass av mangel på Planetledere dersom ikke en av oss ble med som leder, og det angrer jeg ikke på, forteller Ranja.  

Familien går til vanlig i «Pinsen» i Okrahamn.

– Det er første gang for oss i Sarons Dal, og det har vært kjempekjekt. Vi er veldig imponert over opplegget, møtene, barnetilbudet og ikke minst alle folkene. Det er en veldig flott plass! 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter