Gjør noe nytt og bli Planetleder

Vi minner om at påmelding til Planetene i Sarons Dal åpner 1. januar. Foreldre og foresatte oppfordres til å melde seg som ledere. Antall ledere avgjør hvor mange barn som får plass.

Vi minner om at påmelding for sommerens Planeter under Sommerstevnet i Sarons Dal er åpen fra 1. januar på Troens Bevis sin nettside. Vær tidlig ute for å sikre deg plass!  Vi oppfordrer også foreldre og foresatte til å melde seg på som ledere for barna. Antall ledere avgjør hvor mange barn som får plass. Les erfaringene til to av lederne fra 2013:

Elin Børud, leder på Miniplaneten

Kommer fra Arendal, går i Sørlandskirken.

– Dette er første gang som jeg er med på Miniplaneten, men jeg har datteren min her også , så det er veldig moro å være med, forteller Elin Børud. Hun kan forteller at hun har vært i Sarons Dal mange ganger før, men hun har ikke vært engasjert på denne måten tidligere, og anbefaler andre å gjøre det sammen.
Menigheten hennes, Sørlandskirken, bruker også Sommerstevnet i Sarons Dal som en form for menighetsleir. Mange i menigheten har engasjert seg på forskjellige områder under Sommerstevnet, samtidig som de får tid til sosialt fellesskap og hyggelig samvær.

– Jeg synes også at det er veldig fint å få være en del av barneopplegget i Sarons Dal under Sommerstevnet, og det gir oss foreldre også en anledning til å være sammen med barna. Det er alltid behov for ledere og det er bra å engasjere seg og føle at en er en del av det flotte som skjer på området her. Vi har også to store jenter som har vært med på YouthPlanet i sommer, legger Elin til.  

ida

Planetleder Ida Frøvik med sin sønn Olav.

Ida Frøvik, Planetleder

Går i Kristkirken i Ålgård og har tatt med barna på Planetene i fem år.

– Vi kom hit som familie fordi vi hadde hørt veldig mye skryt om barnearbeidet. Vi er nå fire familier fra Kristkirken på Ålgård som kommer hit, og når sommeren kommer, vil barna til Sarons Dal. Det er sommerferien for dem! Motivasjonen var at vi ville gjøre noe meningsfylt med barna i ferien. Jeg er også barne- og ungdomsarbeider av yrke og jobber som lærer. For meg er det å komme til Sommerstevnet det samme som å få påfyll. Og som lærer er det deilig å komme til dekket bord, sier Ida Frøvik.

– Alt er planlagt for oss, alt ligger klart, det er bare å sette i gang. Også får jeg mange gode ideer å ta med meg både til menigheten og i skolen, forteller hun.

– Og så må jeg si at Jarle Waldemar, som har juniorplaneten og barnemøtene på kvelden, er en enormt flink pedagog. Han utnyttet alle dødpunktene. Han er veldig flink til å bruke Bibelen, det synes jeg er veldig bra.

Bli planetleder → ELLER Mer info 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter