20 ungdommer frelst på YouthPlanet

Et nytt rekordår med 228 deltagere gjorde at YouthPlanet til en knallsuksess. Opp mot 20 ungdommer ble frelst i løpet av stevneuken.

YouthPlanet for ungdommer mellom 13 og 18 år og er en aktivitetsleir med valgfrie aktiviteter, samtidig som den har et sterkt Jesusfokus med morgen- og kveldsmøter.

Årets Youth-pastor, Thomas Neteland, kan fortelle at i år var det hver kveld var flere frelsessøkende på møtene, og opp mot 20 ungdommer ble frelst i løpet av uken.

– Det er utrolig flott å se ungdommer søke Jesus, og merke at alt arbeidet både før, under og etter leiren gir resultater. Også i år måtte vi si nei til flere ungdommer som ikke fikk plass på Planeten, forteller en sliten, men fornøyd leirsjef, Harald Nysæter. – Vi får prøve å gjøre noe med dette til neste år, og vi har allerede flere nye aktiviteter under planlegging.

Tirsdagskvelden samlet alle deltakerne seg på badelandet i Sarons Dal, og arrangerte et Hawaiiparty. Her var det DJ fra England, masse leker, bra musikk, god mat og høy stemming.

– Det trengs nærmest 50 medarbeidere for å gjennomføre YouthPlanet, og det er bare å bøye seg i støvet for den innsatsen de legger ned. De som neste år er for gamle til leiren, inviteres til å bli med som medarbeidere i 2014.

Se bilder:

{artimageview flickrApiKey=»eeceaffeaa0f86f64a42d81dfa7efec0″ flickr=»Troens Bevis» flickrSet=»72157634757762280/» flickrNumberOfImages=»800″ previewWidth=»400″ caption=»Sommerstevnet 2013″ autoGenerateThumbs=»true» }{/artimageview}

Foto: Aina Regina Eftestøl og Nathalie Edvardsen 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter