Miniplaneten slo alle rekorder

Miniplanet har nok en gang slått alle tidligere rekorder. Med 100 påmeldte barn fra 2 til 4 år, og med mange på venteliste, er det kun plassen som er begrensingen.

Vanja og Peter Haltorp var hovedledere for fem året, og var godt fornøyde med årets Miniplanet.

– Det er tydelig å se at barna virkelig koser seg på Miniplaneten, forteller Vanja. – En ting er at de storkoser seg med alle de flott aktivitetene, men det jeg tror barna setter aller mest pris på, er en hel uke sammen med mamma og pappa. På Miniplaneten er det jo sånn at foreldrene er sammen med barna, og det setter nok mange av barna skikkelig pris på.
 
I år hadde Miniplaneten hatt egen ansiktsmaler, var på tur med hest og kjerre, badet i badelandet til Sarons Dal og ikke minst hadde de en egen sangstund hver formiddag.

– Sangstunden er utrolig populær blant barna. De får sine egne rytmeinstrumenter og deltar på alle sangene. De gir absolutt alt de har! Det mangler ikke på engasjementet, smiler Vanja, som er i gang med evalueringen for neste år. – Neste sommer ønsker vi plass til enda flere barn. Vi kommer nok ikke til å selge dagspass, for leiren kommer nok til å bli helt full hele uken. Derfor oppfordrer jeg foreldre til å være tidlig ute med påmeldingen som åpner fra 1. januar 2014.

Se bilder:

{artimageview flickrApiKey=»eeceaffeaa0f86f64a42d81dfa7efec0″ flickr=»Troens Bevis» flickrSet=»72157634785407020/» flickrNumberOfImages=»800″ previewWidth=»400″ caption=»Sommerstevnet 2013″ autoGenerateThumbs=»true» }{/artimageview}

Foto: Aina Regina Eftestøl og Nathalie Edvardsen 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter