Fantastisk med 929 barn på Planetene!

Planetsjefen kan melde om fantastisk stemning blant de 929 barna og ungdommene som deltar på Planetene denne uken.

– Det er fantastisk stemning og utrolig mange dyktige medarbeidere som kommer år etter år, forteller Planetsjef Cecilie Nyland. Hun har stått på fra morgen til kveld de siste dagene for å sørge for at alt går som planlagt. Hver dag denne uken er det cirka 929 barn og ungdommer, og 207 planetledere som er i full aktivitet. De yngste holder til i grupper på selve Sarons Dal området, men hundrevis av barn og ungdommer blir også busset frem og tilbake til forskjellig aktiviteter og overnattingsstedet.

På tirsdag var for eksempel 9-10 åringer på JuniorPlaneten på Sørlandsbadet i Lyngdal, og på torsdag setter de kursen for en morsom dag i Kongeparken. Eldre barn er med på rafting, motorcross, sport, vannski og villmarks opplevelser m.m. etter eget valg.

Men felles for alle er at de har korte samlinger hver dag med sin egen leirprest. Der blir det sang og litt undervisning tilpasset aldersgruppen.

– Jeg må si at vi setter veldig pris på at flere av våre planetledere kommer tilbake år etter år. De skaper en fin kontinuitet, med en god og trygg gjenkjennelses faktor for barna. I tillegg ser vi at barna gleder seg skrekkelig til å treffe igjen venner som de ble kjent med på Planetene i fjor, sier planetsjefen som er veldig fornøyd med uken så langt.

Vi minner om det store Familiefesten med Janne og Kåre Skuland lørdag 20. juli kl. 11:00.

Se bilder:

{artimageview flickrApiKey=»eeceaffeaa0f86f64a42d81dfa7efec0″ flickr=»Troens Bevis» flickrSet=»72157634697481148/» flickrNumberOfImages=»800″ previewWidth=»400″ caption=»Sommerstevnet 2013″ autoGenerateThumbs=»true» }{/artimageview}

Foto: Aina Regina Eftestøl

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter