MissionPlanet for ungdom som vil videre med Jesus

Det blir en egen planet for ungdom fra 16 år og oppover. De får ledertrening, delta på nattmøtene, veilede andre og egen misjonstur til Romania etter stevnet.

– Dette er noe helt nytt som vi gjør i år, sier Helge Flatøy i Troens Bevis.

Han forklarer at MissionPlanet er et unikt tilbud til dem som er ferdig med ungdomsskolen, eller er 16 år og oppover. Men forskjellen fra de andre planetene er at her må ungdommene søke for å bli med.

– Hensikten med det er at vi vil forsikre oss om at vi får ungdom som er motivert og virkelig har lyst til å være med på dette. Det er for ungdom som ønsker å gjøre noe mer med kristenlivet sitt, å ta ett skritt videre, forklarer Flatøy.

De som er med på missionplanet vil få ledertrening, opplæring i å veilede andre, og en helt unik anledning til å delta i nattmøtene i Sarons Dal hallen, som de også vil få ansvar for. Nattmøtene pågår fra søndag til fredag under stevnet.

Og allerede neste dag, siste lørdagen under stevnet, reiser teamet på misjonstur til Romania.

– Der skal vi til en by nord-vest i landet for å holde en leir for ungdommer sammen med en lokal menighet. Det blir litt som en Youth planet her, sier Flatøy.
Han forklarer at på denne leiren blir det en blanding av ufrelste og kristne ungdommer.

– Slik prøver vi å gi de som tar imot Jesus under leiren ett nettverk blant de kristne, og tilknytning til en menighet når vi reiser hjem igjen.

Vær tidlig ute for å få plass!
Det er plass til 40 stykker på MissionPlanet under selve sommerstevnet, men det er kun 20 som får være med på misjonsreisen etterpå, så her gjelder det å være tidlig ute for de som vil være med, oppfordrer Flatøy.

 -Du kan være med på MissionPlanet uten å reise på team, men du kan ikke reise på team uten at du har vært med på planeten under stevne, understreker Flatøy. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter