800 barn var på leir i Sarons Dal knallavslutning på Planetene

Fredag ettermiddag ble en flott avslutning på barneplanetene i Sarons Dal. Foreldrene koste seg i solsteiken mens de yngre barna fikk demonstrere sitt stammerop. Og så dukket endelig den mystiske gorillaen opp igjen.

 Det ble en flott og verdig avslutning på barneplanetene fredag ettermiddag da Sørlandet endelig viste seg fra sin blideste side med blå himmel og sol.

YouthPlanet brukte dagen på vannski-annlegget ved Flekkefjord, og de som ville fikk seg også en kosetur med dresinsykling gjennom tunnelene.

KidzPlanet brukte dagen i idrettshallen og på området etter en spennende nattmanøver i skogen natten før, som for øvrig var en av hemmelighetene planetsjef Elin Fidjeland hadde på lur!

60 ungdom innviet seg
– Det har også vært veldig bra møter for barna, og på de eldste planetene er det 60 ungdommer som har tatt imot Jesus. Mange er også kommet frem for forbønn og samtaler, forteller hun.

Stammerop
Fellesavslutningen for barne og mini-planetene ble spesielt fin da foreldre og barn kunne kose seg i solsteiken mens de forskjellige gruppene fikk fremføre sine stammerop. Alle gruppene hadde navn etter en unådd stamme i verden som ennå ikke har hørt evangeliet. Gruppen fikk lære litt om denne stammen i løpet av uken.

Kommer gorillaen?
Mange av de yngre barna ventet også med spenning på om gorillaen ville dukke opp igjen. Tidligere i uken hadde den vist seg på taket på hallen flere ganger, men leder på barneplanetene, Glenn Tønnessen, som stod med ryggen til, rakk aldri å snu seg tidsnok til å få sett den, til stor frustrasjon for barna. Men på slutten av samlingen innrømmet Glenn at han kunne ikke tro at så mange barn som trodde på Jesus kunne lyve for han, så kanskje det allikevel hadde vært en gorilla på taket?
Og nettopp da klatret gorillaen ut gjennom vinduet og fortalte at han var bare så sjenert, men egentlig hadde han bare hatt  lyst til å være med på barnemøtene denne uken! 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter