Hvilken planet skal du på i år

11. til 19. juli er det igjen klart for Sommerstevnet i Sarons Dal. Som vanlig er det planeter hele uka for barn og unge i alle aldersgrupper. Klikk deg inn på logoene til høyre på siden for mer informasjon og påmelding.

 Nytt i år er en egen planet for de som går på videregående skole og eldre. Målet med MissionPlanet er å trene og utruste ungdom til å gi evangeliet videre til andre. Del 1 foregår under selve stevneuka i Sarons Dal, mens del 2 blir en teamtur til Romania. Avreise er siste lørdagen under stevnet. Ledere på MissionPlanet er Helge Flatøy, Hasse og Rebekka Høyer-Hansen.

Vil utruste barn og ungdom
Som tidligere år er det både MiniPlanet, BarnePlanet, KidzPlanet og YouthPlanet.
– Vi har samlet noen av Norges beste barne- og ungdomsledere i Sarons Dal denne uka, forteller planetsjef Elin Fidjeland. David Hasseløy blir årets YouthPastor, mens Espen Gilsvik med team leder lovsangen. Ellers blir Janne og Kåre Skuland med på BarnePlaneten, Trygve Watne med team leder KidzPlanet.
– Som vanlig fyller vi uka med lek og moro. Gjennom møter og aktiviter ønsker vi å gi evangeliet til deltakerne. Vi vil utruste dem til å vokse i troen på Jesus og lære dem å dele evangeliet med andre. Denne uka setter vi fokus på Guds Ord, felleskap og misjon. Gjennom aktivitene på de ulike planetene får barna og ungdommene venner for livet.

Nytt påmeldingsystem
I år lanserer vi også et nytt påmeldingssystem. Det er viktig å være tidlig ute! Ved påmelding før 1. juni er det mange penger å spare, avslutter planetsjef Elin Fidjeland. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter