Venter flere hundre barn på Planetene neste uke

Det ventes rekordstort inntog fra distriktet på barne-og ungdomsplanetene som starter neste uke i Sarons Dal.

 – Vi regner med flere hundre barn i leiren, forteller sjefen for planetene, Elin Fidjeland. Barne-og ungdomsplanetene er en del av sommerstevnet i Sarons Dal og gjør dermed stevneuken til et tilbud for hele familien.

Hun er fornøyd med at stadig flere barn fra distriktet benytter seg av det flotte tilbudet, men sier at det er også barn fra store deler av Norge og Norden som kommer tilbake år etter år når de først har fått smaken på planetene.

Knallopplegg hele dagen
Hver dag er bygget opp rundt en fast samling for hver aldersgruppe med sang og inspirasjon kl.10:00. Deretter går barna til hver sin aktivitetsgruppe som varer til sent på ettermiddagen. For de eldste er det fullt kjør hele dagen og tilbud om overnatting på fellessal.

– Knallopplegg blir det i hvert fall, lover planetsjefen.

Det skjer nye aktiviteter hver dag som er tilpasset de forskjellige aldersgruppene. Det blir blant annet rafting på Evje, besøk på Sørlandsbadet i Lyngdal, vannski i Flekkefjord, besøk til golfbanen og pistolklubben i Kvinesdal, bowling, kreativ gruppe med dans og musikk, hoppeslott, bruskasseklatring, paintball, kikkertfotball og volleyball på en helt ny beach-volleyball bane ved siden av svømmebassenget i Sarons Dal.

De aller minste i år får sitt eget «vill vest» show som heter «Henda i Været». Det blir også ville vesten på det store familiemøtet lørdag 10:30 med showet «Den forsvunne cowboy!»

Og så er det mange av de minste som er veldig spent på om de får møte den populære gorillaen som stadig dukket opp i tide og utide på ettermiddagssamlingene i fjor. Elin sier at det vil hun ikke røpe, men blunker lurt.

Det blir påmelding og registrering av planetdeltagerne mandag 14. juli mellom kl. 08:00 og 10:00 ved langkiosken utenfor Sarons Dal hallen.

Det er fremdeles ledige plasser. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter