Ny Youthpastor til sommerens stevne

Lars Petter Flatøy fra Arendal avløser David Hasseløy som Youthpastor under årets Sommerstevne. – Det viktigste for meg blir å være en slags åndelig pappa, sier Lars Petter.

– Å jobbe med ungdom er bare helt utrolig spennende og utfordrende. Jeg har vel egentlig alltid jobbet med ungdom. Helt siden jeg ble frelst som 18-åring, har dette vært noe jeg brenner skikkelig for. Det å være med å utfordre, oppmuntre og støtte unge mennesker i en viktig fase av livet deres synes jeg er skikkelig givende, sier Lars Petter Flatøy fra Arendal. Han avløser David Hasseløy som Youthpastor på planetene under årets sommerstevne i juli. Til daglig er jobber han i Filadelfia menigheten i Arendal.

På hjemmefronten er Lars Petter godt gift med Lisa, og de har tre barn på ni (Johanna) og syv (Simon), og lille Peter på ni måneder.
– He, he, det er nok å fylle dagene med, for å si det sånn, smiler Lars Petter.
Ellers er han gjerne å finne med hammer og sag, drill og malekost, for praktiske oppgaver er noe som får fram hvilepulsen hans.
– Ja, og så liker jeg faktisk å male også … sånn malerier, og slikt …skal ikke si at jeg er noen kunstner, men jeg synes det er skikkelig moro.

Når det gjelder tilknytningen til Troens Bevis og Sarons Dal, så har Filadelfias ungdom i flere år reist på ”Jesus to the Nations”, ungdomsfestivalen i Sarons Dal i juni..

– I fjor sommer prekte jeg på JTN, og det var skikkelig moro. Det er fantastisk med så mange kirkesamfunn som har felles fokus, nemlig at alle skal få høre om Jesus, og at man blir utfordret så direkte som man blir.

– Det å få rollen som Youthpastor blir minst like gøy. Jeg trives sammen med ungdom, og elsker å se at Jesus forandrer liv. Det viktigste for meg, tror jeg, blir å være en slags åndelig pappa. Er jo noen år siden jeg var tenåring selv, og det ser jeg på som en utrolig fordel. Jeg gleder meg skikkelig.. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter