Andrea Sofie Naglestad: «Gud funker faktisk»

Den siste dagen under Youth Camp  under fjorårets Sommerstevne i Sarons Dal,  vitnet flere ungdommer modig om sin tro. Andrea Sofia Naglestad fortalte hvordan hun ble helbredet for cøliaki:

«I sjette klasse fikk jeg vite at jeg hadde cøliaki. Det er en kronisk sykdom som betyr at den er uhelbredelig, at jeg må ha den resten av livet. Men jeg har kristen familie og jeg har hørt om helbredelse, så jeg har tenkt at jeg kan bli helbredet.

Jeg prøvde å småspise hele tiden, men jeg ble syk hver gang.

Og dette holdt på i 6 år.

Men i januar i år hørte jeg en del taler om helbredelse, og jeg ble så overbevist om at jeg faktisk skulle bli helbredet, fordi Gud funker faktisk.

Jeg begynte å spise mel, men så begynte jeg å bli syk og sliten og hadde problemer. Men så var jeg på noe som hette Unge Voksne. Der var det en mann som sa at «jeg hører at Gud sier til meg at det er noen som sitter her og har problemer med magen».

Jeg tenkte at «nå må du bare være frimodig, Andrea, og gå frem og spørre om du kan bli bedt for».

Også kjente jeg at da denne mannen ba for meg, kjentes det ut som om det var en masse dyr i magen min som holdt på p romstere.

Jeg sa til venninna mi at du må kjenne på magen, for det er noe som skjer der. Også tenkte jeg at nå er jeg helbredet, jeg er helt overbevist. Så var det masse boller der og jeg tok en bolle. Og jeg ble ikke syk!

Nå har jeg spist mel siden januar og jeg har ikke vært noe syk. Før visste jeg at Gud helbredet, nå har jeg erfart at Gud helbreder.»

Se også: «Det er ikke slik du skal ende livet ditt»

Planetuken under Stevnet i sommer er planlagt  fra 5.-9. juli.  Påmelding for Planetene starter 15. mars.  Hele Sommerstevnet er planlagt fra 3. juli til 18. juli. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter