Foreldrenes tro forandret alt

Sumnina ville ikke høre på foreldrene da de ble kristne. Men så fikk hun en dødelig sykdom.

 

Jeg heter Sumnina Tanang, er 26 år og bor 2 km fra grensen til Bhutan. Mine foreldre tok imot troen på Jesus i 2012. Min yngre bror kom også til tro etter hvert, men jeg klarte ikke å tro på Jesus.

Jeg tenkte alltid at min familie har vært buddhister i generasjoner, og at vi måtte ære dem. Min tante og onkel var sterkt imot den nye troen til foreldrene mine, og de advarte meg sterkt mot den. Min onkel støttet meg økonomisk mens jeg studerte, og kjøpte ellers alt jeg trengte.

Jeg var en favoritt blant slektningene mine, og de skjemte meg bort. Jeg ble mer og mer irritert hver gang foreldrene mine satte seg ned for å ha sin daglige familieandakt. Da gikk jeg over til onkelen og tanten min for å se på TV eller å leke med kusinene mine.

Men i juli 2018 fikk jeg plutselig en dødelig sykdom. Den lignet litt på epilepsi, men det var verre. Når anfallene kom gikk jeg inn i en koma lignende tilstand i flere timer, som om jeg var død.

«Jeg var sikker på at jeg kom til å dø.»

 

Hele slekta kom sammen for å passe på meg når anfallene kom. Jeg ble tatt til leger som gav meg medisiner, men jeg ble bare svakere. Jeg var sikker på at jeg kom til å dø.

Foreldrene mine ba for meg, men jeg hadde ikke noe tro på deres bønn. Men i oktober i 2018 kom det noen Troens Bevis evangelister på besøk. De fortalte meg at det bare er Jesus som kan gi oss nytt liv, og de delte Guds kjærlighet med meg. Jeg ble overbevist mens jeg leste Introkurset som jeg fikk av evangelistene.

Samtidig som jeg studerte Guds ord gjennom kurset, begynte en gradvis helbredelse. Nå er jeg helt frisk. Jeg er så lei meg for at jeg ikke hørte på foreldrene mine fra begynnelsen. I dag er jeg glad for å få være en Jesu etterfølger!

Troens  Bevis bladet for juni 2019

Bli inspirert hver måned med bladet som viser at troen virker, enten du bor i Norge eller andre steder i verden. Motta et gratis abonnement her

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter