Din fastgiverstøtte sendes til våre håndplukkede lokale feltledere i Laos. Disse fordeler midlene videre til de lokale misjonærene. De har en kjærlighet og en nød for sitt eget folk! Mange fungerer også som evangelister og pastorer. Når Guds folk i Norge og lokale misjonærer står sammen, klarer vi å bære evangeliet videre til nye generasjoner.

En lokale misjonær deler ut mat og evangeliet under pandemien.

Lokale misjonærer er en av de viktigste ressursene ute i misjonsfeltet. Gjennom deres tjeneste har menighetsplanting og nye husmenigheter fått en eksplosiv vekst i flere land. De kjenner språket og kulturen, og kan lettere gå under radaren i områder med stor forfølgelse. De tar evangeliet til sine egne folkegrupper og har tilgang til områder som kan være stengt for vestlige.

Du kan ha «din egen lokale misjonær» som på dine vegne følge opp Jesu siste hilsen: «Gå derfor ut å gjør alle folkeslag til disipler» Matt 28,18-19. Ved tett kontakt med feltlederne mottas jevnlige rapporter om arbeidet. Slik kan du se hvilken enorm påvirkning du har på mange menneskeliv. Aldri før har evangeliet gått fram med en slik kraft og fart. Sammen står vi ovenfor fantastiske muligheter!

Bærekraft: Vi får i takknemlighet gi videre det vi selv har fått gjennom troen, bære hverandre og få være en del av noe større.

ANDRE MÅTER Å STØTTE:

STØTTEKONTO: 3000.37.32750

VIPPS: TROENS BEVIS (#16212)

SMS: TRO BELØP TIL 2377

BE FOR ARBEIDET

LES MER

Vær gjerne med og be for arbeiderne ute i feltet. Be også for gjennombrudd i nye områder og beskyttelse for de nye troende. Som partner blir du også løftet opp i bønn av våre evangelister og medarbeidere.

LAG DIN EGEN INNSAMLINGSAKSJON!

LES MER

Nå kan du lage din egen innsamling gjennom facebook der pengene går uavkortet til Troens Bevis. Det kan være i forbindelse med din bursdag, deres bryllup eller andre jubiléer.

TESTAMENTARISKE GAVER

LES MER

Å skrive et testamente er å velge hvordan dine verdier kan leve videre etter at du har gått bort. Tilgodeser du Troens Bevis med deler av arven, gir du mennesker som aldri før har hørt evangeliet, muligheten til å velge Jesus og det evige livet.

BLI PARTNERMENIGHET

LES MER

Som partnermenighet hjelper vi hverandre til å nå lengre ut med evangeliet. Gjennom vårt verdensvide misjonsarbeid kan din menighet nå lengre med sine misjonssatsinger, og skape større resultater.