Michael W. Smith til årets Sommerstevne

En av tidenes største kristne artister kommer til Norge i sommer!

Michael W. Smith trenger for mange ingen større presentasjon. Han er kort og godt en av tidenes største kristne sangere. Michael har i årtier produsert og levert musikk som synges de fleste steder i verden. Han har reist verden rundt med utsolgte konsertarenaer.

Under sin imponerende karrière har han vunnet hele tre Grammy Awards, 45 Dove Awards og han har solgt mer enn 15 millioner album! Michael W. Smith gir også tilbake til det globale samfunnet. Sammen med sin venn Bono fra bandet U2 samlet han inn penger for å bekjempe aids i Afrika. Han grunnla også Rocketown, et tilfluktssted som gir håp for unge mennesker i Tennessee (USA). Gjennom Compassion International har han i tillegg hjulpet mer enn 70.000 barn.

Nytt album
I 2018 gav Michael ut et nytt album; Surrounded. Michael samlet en gruppe lovsangere rundt seg og bandet og gjorde da en intimkonsert. Hans ønske med dette prosjektet er å forene kirken i tilbedelse. «Gud beveger seg nå gjennom sin kirke, og han kaller oss sammen for å være en stemme, ett hjerte, en brud. I hver nasjon, i hver stamme, hver eneste tunge, hver sosial klasse og i alle kirker. Vi kan ha forskjellige historier, forskjellig bakgrunn, med ulike typer sanger, men vi deler alle den samme Ånd av enhet»

Michael W. Smith ble nylig påny nominert til Grammy.

Michael kommer til Norge med fullt band og korister fra USA.

Klikk her for å forhåndsbestille billetter!
 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter