Vi trenger hjelp – lag en støtteaksjon på Facebook

-Mange kristne organisasjoner sliter med å få endene til å møtes. Vi gjør det også og trenger hjelp, sier Rune Edvardsen.

«Vi har hatt et strålende år for misjonen rundt om i verden og også her hjemme. Det er store ringvirkninger for evangeliet blant unådde gjennom våre virkegreiner, og vårt nedslagsfelt øker hver måned.

Troens Bevis har aldri hatt større gjennomslag på feltene, og aldri har flere fått møte Jesus, men midt opp i dette opplever vi et stort paradoks, for vi opplever økonomiske utfordringer som virkelig hindrer oss i å være på hugget i disse utrolig åpne tider for evangeliet.

Flere organisasjoner sliter. Spesielt de som driver utadrettet misjon og evangelisering. Samtidig har det aldri blitt flere kristne på jorden i den såkalte tredje verden. Det samme bildet er dessverre ikke i den vestlige verden som har de største ressursene.

Kjære kristenfolk; bønn, giverglede og en sterk dugnadsånd trengs fortsatt, og vi må løfte i flokk.

Kan du være med og skaffe flere som bidrar? Det kan gjøres på flere måter, enten ved vanlig givertjeneste, ved å bruke VIPPS – Troens Bevis, eller ved nett innsamlinger som du kan starte på Facebook for eksempel.

Jeg har laget en sak på Facebook for å støtte misjonen som vi driver, og oppfordrer alle som tror til å være med og fullføre oppdraget.

Troens Bevis går gjennom noen harde tak for å posisjonere seg for fremtidens innhøstning. Dette har jeg skrevet om i brev.»

VIL DU VÆRE MED OG HJELPE ?
Takk for dine bønner og din støtte!

Med vennlig hilsen
Rune Edvardsen

LAG DIN EGEN AKSJON:

Trykk her for egen innsamlingsaksjon

eller

1.Gå til Troens Bevis Verdens Evangeliserings Facebook side  og scroll ned til Innsamlingsaksjon.

2. Trykk på “Samle inn penger”

 

Lykke til og tusen takk!

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter