500 frelst i Mali i går

Allerede første kampanjekveld i Mali var det rundt 500 som løp frem under frelsesinnbydelsen.

– Vi fikk et kjempegjennombrudd i torsdag kveld, sier Hans Martin Skagestad.

Troens Bevis evangelist Hans Martin Skagestad holder kampanje denne helgen i en by som har rykte på seg for å være en av landets tøffeste. Koulikoro er en by på ca. 100 000 innbyggere, inkludert landsbyene rundt. Den har kun tre menigheter med ca. 20 medlemmer hver. Denne byen er helt fremmed for evangeliet.

– Jeg har sagt til feltlederen vår i Mali, Emanuel, at vi vil gå til de tøffeste stedene med evangeliet. Byene nord i landet er stengt på grunn av radikale muslimer og terrorister. Men byen vi er i nå er kjent for mange animister og mye heksekraft. Han forteller videre at det var veldig tydelig fra scenen under det første møte at de fleste av de 1000-1500 fremmøtte var helt kirkefremmede.

– De få kristne som var tilstede danset til sangene. De andre hverken sang eller rørte seg til musikken. Men de løp frem til scenen da vi gav frelsesinnbydelsen! Og i tillegg var mange av dem redde for å bli bedt for. De skjønte ikke hva det var for noe! Hans Martin forteller videre at fredag ettermiddag blir det først barnemøte før det blir kampanjemøte på kvelden. I løpet av dagene er det også seminar for de kristne med undervisning og oppmuntring.

– De som blir frelst vil få personlig oppfølging i løpet av 3-5 dager. Vi har også evangelister her som er klare til å plante nye menigheter for de nye troende.

Følg Troens Bevis på Facebook for oppdateringer fra kampanjen! Det er enkelt gaver til misjonen som gjør slike kampanjer mulig.

Støtt Troens Bevis så ennå flere skal få høre evangeliet!

Tags:


 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter