Følg Rune Edvardsen på Facebook!

“Jeg har startet en ny Facebook side slik at du kan følge meg rundt omkring i verden og se hva jeg gjør. Våre hjerter, øyne og hender må bli grepet for denne verden, skriver Rune Edvardsen. Siden er åpen for alle. Rune Edvardsen, leder for Troens Bevis Verdens Evangelisering, har nå fått sin egen Facebook-side som er åpen for besøk for alle. Der legger han ut bilder og små kommentarer fra reisene sine. Sist uke var han bl.a. i Burma der han forteller at han ønsker å holde en fredskonferanse blant Karen folket en gang i fremtiden. Han viser også bilde fra en landsby som er full av flyktninger som nettopp har fått komme hjem. Nøden her er stor.

Troens Bevis Verdens Evangelisering har også en egen Facebook-side som du kan følge våre oppdateringer. Og det samme gjelder Dina Stiftelsen.

Vi setter også stor pris på om du deler våre Facebook-nyheter med dine egne Facebook-venner. Slik kan ennå flere bli inspirert til å hjelpe der nøden er stor.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter