Israel takket verdens kristne for støtte

Troens Bevis sin innfødte evangelist, Avi Mizrachi, ble invitert til å representere Israels kristne under en offisiell markering i Knesset der Israel takket verdens kristne for deres støtte til landet.

 I slutten av november takket Israelske myndigheter en kristen delegasjon for deres hjelp til Holocaust overlevende og deres støtte til Israel som nasjon. Markeringen var organisert av Knesset medlem Lea Shemtov med hjelp fra Helping Hand Coalition, en humanitær organisasjon som hjelper Holocaust overlevende i Israel.

Troens Bevis sin innfødte evangelist, Avi Mizrachi og hans kone Chaya var invitert til Knesset under markeringen for å representere de kristne i Israel. Avi hjalp også til med å oversette talene til flere av medlemmene i Knesset fra hebraisk til engelsk for de utenlandske gjestene.

– Det var en virkelig fin opplevelse der Messias etterfølgere ble offisielt anerkjent og belønnet for sin trofaste støtte av Israel og dets folk, sier Avi Mizrachi. Han er pastor for menighetene Adonai Roi i Tel Aviv og leder også Dugit, et utadrettet evangeliserende hjelpearbeid.

Troens Bevis støtter i dag 12 innfødte palestinske og jødiske evangelister i Israel og de palestinske områdene som jobber for fred og forsoning i landet. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter