Historisk år for Innfødte Evangelister!

300 nye evangelister har fått støtte i løpet av 2011. Dette er ny rekord for Troens Bevis.

Under Sommerstevnet i Sarons Dal ble det lansert en aksjon for å skaffe støtte til flere innfødte evangelister. Disse skulle i hovedsak fordeles i India, Indonesia, Nord-Afrika og Midt-Østen. På Sommerstevnet opplevde vi en utrolig respons som langt overgikk det vi hadde trodd skulle være mulig. Takket være et enormt engasjement fra folk så hadde vi ved stevnets slutt fått dekket støtte til 227 nye innfødte evangelister. Ved utgangen av november har vi sikret støtte til 300, noe som er et fantastisk resultat. 

Aldri før i Troens Bevis sin historie har det blitt støtte til over 300 nye i løpet av et år. Det er gjort mange regnestykker på hvor mange som kommer til å bli frelst de neste årene gjennom disse 300. Skulle de ”bare” vinne en ny hver måned er tallet 3 600 på et år. Vi tror jo at gjennomsnittstallet blir mye høyere enn som så. Når vi da legger til de 600 som støttes fra før vil vi se mange tusen komme til tro de neste årene gjennom virksomheten til de innfødte evangelistene.

Les mer om arbeidet til våre evangelister i Troens Bevis bladet for desember.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter