Ungdommer i Grimstad møter Jesus

Troens Bevis sin nye evangelist har allerede rukket å starte opp ett nytt ungdomsarbeid i Grimstad nå i høst. Flere ungdommer har tatt imot Jesus og over 70 kom på første samling.

Troens Bevis sin nye evangelist Hans Martin Skagestad som skal hjelpe menigheter å bli mer utadrettet i sitt arbeid har startet høsten i Betania i Grimstad etter invitasjon fra menigheten. 

I følge Hans Martin driver Betania i Grimstad et veldig bra juniorarbeid, men har ikke hatt ungdomsarbeid på mange år.

Under den første samlingen i september hadde Hans Martin med seg ett team fra sin egen menighet i Betania i Kristiansand, der han er ungdomspastor for over 100 ungdommer.

– Vi startet med at de ungdommene som allerede tilhørte menigheten inviterte venner og naboer til dette første møtet. Samme dag dro vi også til Grimstad sentrum og inviterte mennesker til ungdomsmøtet i menigheten, forteller Hans Martin.

– Møtet ble mer enn det vi hadde håpet på. Det kom over 70 ungdommer og det ble et veldig bra møte. Det var et møte med mye sang og der vi så at Jesus møtte mange unge mennesker. Det ble forkynt et enkelt budskap om hvem Jesus er og hva han har gjort for hvert enkelt menneske. 

Hans Martin Skagestad satte ungdommene på valg. Flere gav kjenne at de ønsket å bli frelst, og mange ble dessuten døpt i Den Hellige Ånd. Det ble et sterkt møte der mange valg ble tatt, forteller han.

En håndfull av de nye ungdommene har allerede begynt å synge og spille sammen, og et lovsangsteam er under oppstart.

Samlingene har fortsatt, og sist fredag var det flere nye ungdommer som responderte på at de ønsket å følge Jesus med sine liv.

Om det er menigheter som ønsker hjelp, eller menigheter som kan være med på å hjelpe andre menigheter, kan Hans Martin Skagestad kontaktes på:
hansmartin(at)troensbevis.no 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter