Skyhøye respons tall

I løpet av årets syv første måneder var det utrolige 88 930 arabiske seere som kontaktet oppfølgingskontoret vårt i Stockholm.

I løpet av årets syv første måneder er det kommet inn 20 000 tusen flere tilbakemeldinger fra arabere som har sett på Troens Bevis sin arabiske satellitt kanal i forhold til samme tidsperiode i fjor. Noe av forklaringen er nok at Miracle Channel begynte å kringkaste på verdens største arabiske satellitt nettverk i desember i fjor, i tillegg til de vanlige sendingene på Hotbird satellitten. Oppfølgingskontoret opplyser at de aller fleste seerne som kontakter dem er personer med muslimsk bakgrunn. De fleste seerne kontakter oppfølgingskontoret for å få forbønn og åndelig veiledning.

Her er hva enkelte seere sa til oss i løpet av sommeren:

Mann fra Emiratene:
”Jeg trenger hjelp til å ta imot Jesus. Hvordan kan jeg bli født på ny og bli en ny person? Jeg ønsker dette veldig sterkt. Tusen takk for Miracle Channel.”

Samia fra Tunisia:
”Tusen takk for programmene som har fått meg og mange andre over fra mørke til lyset. Dere vet naturligvis at det er vanskelig for oss å få tak på kristen media i Tunisia og at vi ikke har felleskap med andre troende. Min opplevelse med Kristus er historien og vitnesbyrdet til tusener av andre her som også har fått livet forandret og som nå følger Jesus. Tusen takk for det dere gjør. Be for oss. ”

Ammar fra Jordan:
”Miracle Channel er sannhetens stemme i verden. Programmene dere lager er flotte og taler til folk i alle aldre og livssituasjoner. Vær så snill og be for meg.”

Hanan fra Algerie:
”Tusen takk til Jesus som har frelst meg. Jeg har levd i mørke i mer enn 40 år, men nå er jeg i lyset. Tusen takk til Miracle Channel som åpnet mine øyne og hjerte.”

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter