Seere vil gjerne delta i direktesending

Over to tusen seere har ringt eller på annet vis kontaktet Troens Bevis sitt direktesendte innrigningsprogram i løpet av oktober og november.

Det ukentlige direktesendte programmet som Troens Bevis startet opp på sin arabiske satellitt kanal i oktober har klart å engasjere seerne.
I løpet av to måneder er det 2223 arabere fra land som Egypt, Jordan, Qatar, Saudi Arabia, Irak, Syria, Marokko, Sudan, Algeria og Nord-Amerika som har kontaktet studio under sendingen for råd eller forbønn.

-I november opplevde vi at Gud svarte på mange bønner fra våre Tv-seere, sier lederen for Troens Bevis sin satellitt kanal, Miracle Channel.
-Flere fortalte også at de hadde bestemt seg for å tilgi andre som har såret dem, og andre fortalte at de var blitt friske fra sykdom etter forbønn på programmet.

Det unike med akkurat dette programmet er at det blir sendt live på tre satellitter samtidig. Dermed kan arabiske seere i Nord Afrika, Midtøsten, Gulfen, Europa og Nord- Amerika ringe studio samtidig.  Dette har høy relevans for seerne da både Nord-Amerika og Europa nå har flere millioner arabisk talende immigranter.

Men et stort antall av våre seere bor allikevel i land der det ikke er mulig å ha kontakt på tvers av religion og tro. Miracle Channel har en klar profil på å behandle alle seere med respekt, uansett bakgrunn. Det er derfor spesielt positivt at arabiske seere som ikke har kristen bakgrunn er aktive deltagere i programmet. Denne hyggelige e-posten fikk kanalen fra en seer i Mekka i Saudi Arabia:

“Jeg kan ikke fortelle hvor høyt det gledet meg da jeg så ett av programmene deres. Det var en samtale mellom en muslimsk sjeik og en kristen prest. Jeg er muslim og jeg ble veldig overrasket over modenheten og den vennlige atmosfæren i dette programmet, fordi vi stadig blir angrepet av sinte kristne.  Men dere gjør det motsatte. Vær så snill å ta imot min respekt og oppmuntring. Jeg håper islamske kanaler vil følge i deres fotspor.” 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter