Klart for innrykk til Sommerstevnet

I strålende sol og sommervarme har campingvogner og telt allerede begynt å fylle opp jordene rundt Sarons Dal i påvente av Sommerstevnet som begynner lørdag 10. juli.

Første kveld kommer statsminister Kjell Magne Bondevik til å gi en spesiell hilsen til stevnedeltagerne. Taler for kvelden er Aril Edvardsen.

Søndag morgen taler pinseleder i Norge, Morgan Kornmo, og på kvelden taler den kjente pinseevangelist Emanuel Minos. Det blir som vanlig overføring av møtene på Kvinesdal nærradio.

Ifølge Anne Moi, som ordner reservering av rom og innkvartering privat i bygda, er det nå temmelig fullt. Men det er fremdeles ledige plasser på campingområdene hvor det ikke er mulig å forhåndreservere plasser.

Helge Flatøy, som leder forberedelsen av barne- og ungdomsplanetene sier at der er det fremdeles ledige plasser. Hver dag byr på spennende aktiviteter, og det er samme pris for en hel uke som en dag. Men ønsker barna kun å delta på møtene og ikke aktivitetene, er det gratis.

Hver morgen er det et registreringsstelt hvor alle barn som skal delta på aktivitetene må innom. Den første samlingen begynner kl. 10, så det anbefales å være ute i god tid!

Av planlagte aktiviteter og utflukter for barna er det bl.a. paintball, vannski, rafting, Norges lengste travers, stokkekamp, bading, bowling og klatring.

For de yngste barna er programmet noe roligere med samlinger og aktiviteter på området.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter