Tolk i Arils fotspor

Som tolk for Aril Edvardsen fikk han del i metoder og undervisning som forandret livet hans. I dag forkynner Mathias Ng’andu fra Tanzania selv de gode nyhetene om Jesus Kristus, med støtte fra Troens Bevis.

 

Mathias Ng’andu er én av de 12 000 innfødte misjonærer som Troens Bevis har underholdt gjennom årene. Han virker i dag i Tanzania, et land i Øst-Afrika med 38 millioner mennesker. Siden slutten av 1970-årene har han vært Aril Edvardsens tolk i kampanjer og predikantseminar i Tanzania. Med underhold fra Troens Bevis har Mathias Ng’andu nå selv holdt flere kampanjer og predikantseminarer omkring i Tanzania hvor han opplever at mennesker villig tar imot evangeliet.

– Som tolk for Aril Edvardsen fikk jeg del i undervisning og metoder som forandret mitt liv og min tjeneste. Jeg opplever at slike kampanjer, samtidig med undervisningsseminar på dagtid, gir vidunderlige resultater, skriver Mathias til Troens Bevis.

I løpet av hans fire siste kampanjer i 4 forskjellige landsbyer, er 455 mennesker kommet til tro på Jesus og mer enn 304 har latt seg døpe.

Mathias forteller også at flere mennesker ble helbredet fra forskjellige sykdommer da navnet Jesus ble forkynt.

– En muslimsk familie hadde med seg en jente på 14 år som var både døv og stum. Etter forbønn var denne jenta, ved navn Amina, i stand til både å snakke og høre. Dette mirakelet gjorde at mange muslimer kom på møtene våre. Der fikk de høre om Jesus, og mange vendte seg om til Ham. En ung blind mann (25 år) fikk sitt syn igjen og nå for tiden sykler han langt av sted på sin sykkel. Øyentester bekrefter at han ser perfekt, forteller Mathias.

– Jeg sender min hilsen og takk til alle Troens Bevis’ lesere (partnere). Jeg setter stor pris på dere alle, og takker av hele mitt hjerte for månedlig underhold. Uten denne støtten kunne vi ikke dra fra landsby til landsby for å holde kampanjer og plante nye menigheter, sier Mathias Ng’andu, tolken som nå går i Arils fotspor.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter