Troens Bevis sender ungdomsarbeidere til landets menigheter

Troens Bevis har to ungdoms medarbeidere i fulltidsstilinger, Helge Flatøy og Svein Trælandshei. I tillegg til å være ansvarlig for den årlige ungdomsfestivalen og barne og ungdoms planetene under sommerstevnet, reiser de land og strand rundt på invitasjon for å oppmuntre og støtte ungdomsarbeidet i landets menigheter.

 

I oktober reiste Helge Flatøy til Finnmark der han tilbrakte 2 dager sammen med ungdommer i Smyrna Kirken i Kirkenes, før han kjørte 650 kilometer gjennom årets første snøstorm til Hammerfest. Der holdt han leir for ungdommene under åpningsweekenden til Arctic Kirken, som er en nyplantet baptist menighet.

Deretter gikk turen til Karasjok og Austre Tana hvor 14 av de 20 ungdomskole elevene på stedet kom på ungdomsmøte. -Det er jo ikke mange som kan stille med en slik prosentsats. Kun 2 av dem hadde tatt imot Jesus. Skulle ønske jeg alltid hadde så mange som ikke kjente Jesus på møtene mine, forteller Helge.

Anders Aasen som går 2. året ved Troens Bevis Bibel & Misjons Institutt var med på reisen og ble igjen for 6 uker med praksis i Smyrna, Kirkenes.

For å se å se om de to ungdomsarbeiderne kommer til ditt hjemsted i nærmeste fremtid kan du se møteoversikten deres på www.jtn.no

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter