Arabere spør -Hvem er Jesus

Må jeg kalle Jesus for Gud? spør en araber som har sett på Miracle kanalen denne måneden. I likhet med mange andre vil han gjerne ha svar på hvem Jesus er og hva Jesus kan gjøre for ham.

 

Ifølge oppfølgings senteret til Miracle kanalen har spesielt mange bestemt seg for å følge Jesus etter å ha sett på TV program fra TB i november.

-Det har vært synlig gjennom brev og samtaler som jeg har hatt, forteller lederen ved TB sitt oppfølgingskontor i Sverige.

-MSN er også til stor hjelp. Det er mange mennesker som ikke kan snakke med meg på dagen av personlig grunner. Da sitter jeg gjerne og prater med dem over internett om kvelden.

-To personer fra Egypt tok imot Jesus denne måneden etter å ha fullført brevkurset ”Det Nye Liv” på arabisk. Jeg har daglig kontakt med dem via MSN og de går nå til en forsamling der de vi tjene Herren, forteller han.

Lederen ved oppfølgings sentralen forteller også at det er 2 personer i Sverige som har døpt seg etter å ha tatt brevkurset. Den ene er fra Yemen, den andre fra Jordan.

Det er også kommet inn flere brev som spesielt takker Aril Edvardsen for brevkurset som har forandret deres liv. De skriver at de ser de på Aril Edvardsen som en som ønsker å bringe fred og forsoning til menneskeheten. Ifølge rapporten har også mange bestemt seg for å følge Jesus etter å har sett program fra TB sine kampanjer i andre land, slik som i Pakistan og Rwanda.

En av dem som skrev sist måned var en muslim som bor i Østerike. Han forteller at han er gift med ei dame fra Østerike, har 2 voksne barn og at de har tidligere bodd flere år i Egypt.

-Jeg elsker Jesus Kristus, skriver han, og når jeg hører hans navn blir jeg veldig glad. Men jeg har mange spørsmål, må jeg kalle Jesus Gud eller Guds sønn, dette er et konsept jeg trenger hjelp til å forstå. Jeg trenger å lære mer om Jesus, takk skal dere ha.

Og en doktor fra Saudi Arabia tok kontakt og skrev;

-Jeg har hatt mange dårlige opplevelser med fanatiske mennnesker og vil egentlig ikke ha noe med religion å gjøre.

Men jeg har funnet kanalen deres på TV, og det dere sier gjør meg komfortabel og glad. Jeg ber dere om å lede meg til Jesus Kristus og vise meg veien til ham.

Hver måned er det gjerne 1000 til 1200 arabere som tar kontakt med Miracle kanalen for å lære mer om Jesus, i tillegg kommer de som har kontinuerlig kontakt med spørsmål og behov for veiledning. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter