Bli med på spennende Israels tur

Det er fremdeles mulig å bli med Aril Edvardsen til Israel i mars. Denne påsken kan du få uforglemmelige opplevelser mens du feirer høytiden sammen med Jesustroende jøder og palestinere. Troens Bevis sin påsketur til Israel har aldri vært rimeligere eller mer innholdsrik enn nå.

 

Selv om turen i første omgang blir markedsført som en ungdomstur, er ungdom et vidt begrep, ifølge daglig leder i Troens Bevis, Mona Edvardsen. Hun anbefaler turen til alle som er ungdommelig til sinns og i hjerte, og kan fortelle at allerede har en bestemor meldt seg selv og to barnebarn på turen. Bestemoren og hennes mann kom selv til tro i Betlehem under en reise med Troens Bevis, og hun ønsker nå å dele denne opplevelsen med sine barnebarn.

En natt i beduintelt
Nytt av i år er en natt i beduin telt ute i ørkenen. Du får gå i Jesu fotspor, feire påske sammen med jøder fra Jesus troende menigheter og delta i evangeliske møter blant arabere.

Det blir også båttur på Genesaretsjøen, bading lands strendene ved Tel Aviv, samling med Jesustroende palestinske ungdommer, soloppgang på det berømte fortet Masada, besøk til de kjente bibelske stedene i Jerusalem, tur til Betlehem, med tid til shopping og møter med messianske menigheter flere steder i Israel.

Underveis kommer Aril Edvardsen til å dele sin kunnskap om situasjonen i Midtøsten, og du vil få høre et balansert syn til israelere og palestinere.

Helge Flatøy og Svein Trælandshei, som er ungdomsmedarbeidere i Troens Bevis (henholdsvis tidligere misjonær i Sør-Amerika og pastor i pinsemenigheten i Flekkefjord) blir reiseledere sammen med Edvardsen.

Troens Bevis sine nasjonale medarbeidere i Israel gleder seg til besøket fra Norge og har mye flott å fortelle midt oppe i krisesituasjonen de daglig lever i.

Program:
Her følger detaljert program for den 11-dager lange turen med avreise 18. mars:

DAG 1: FREDAG 18. MARS – UTREISEDAG
Avreise med egen charter fra det israelske flyselskapet EL AL midt på dagen, direkte til Tel Aviv. Fra Norge blir det avreise fra Oslo og Stavanger med tilslutningsbuss fra Kristiansand til Stavanger og fra Bergen til Stavanger, med mulighet for påstigning langs begge kjørerutene. På flyplassen i Tel Aviv står buss og venter og tar oss til hotellet i Jerusalem.

DAG 2: LØRDAG 19. MARS – JERUSALEM
Etter frokost drar vi på sightseeing i Jerusalem. Denne dagen står de kjente, bibelske stedene i Jerusalem på programmet. Nattverdssamling i Gravhagen, og mulighet for tid til shopping i Gamlebyen.

DAG 3: SØNDAG 20. MARS – JERUSALEM – BETLEHEM
Før vi reiser videre til Betlehem får vi med oss resten av de kjente stedene i Jerusalem. Møte med evangeliske palestinske ungdommer i Betlehem om kvelden.

DAG 4: MANDAG 21. MARS – BETLEHEM
Vi besøker Fødselskirken / Betlehemsmarkene. Møte med borgermesteren i Betlehem om ettermiddagen. I løpet av dagene i Betlehem skal vi bl.a. ha tid til shopping.

DAG 5: TIRSDAG 22. MARS – DØDEHAVET OG JERIKO
Vi starter tidlig fra Betlehem med kurs for Dødehavsområdet. Der besøker vi Qumran hvor Dødehavsrullene ble funnet. Dersom det er mulig drar vi til Jeriko og spiser lunsj og har vennskapsmøte om ettermiddagen. Vi overnatter på det nye ungdomsherberget ved Masada.

DAG 6: ONSDAG 23. MARS – ARAD
Tidlig på morgenen kan vi gå opp til toppen av Masada og se den flotte soloppgangen derfra. Denne dagen drar vi til beduinleiren Kfar Hanokdim ved Arad hvor vi overnatter.

DAG 7: TORSDAG 24. MARS – TIL GALILEA
Turen går i dag til den nordlige del av Israel, til Tiberias og området nær Genesaretsjøen. Vi skal til andre siden av sjøen hvor vi skal bor i Kibbutz Ein Gev.

DAG 8: FREDAG 25. MARS – GALILEA
I Galilea skal vi ha båttur på Genesaretsjøen og sightseeing i området rundt til steder som Tabor, Tabgha, Saligprisningens berg, Kapernaum, Korasin og Betsaida. Vi skal til Golan og helt nord i Israel.

DAG 9: LØRDAG 26. MARS – TIL JUDEA (NEVE SHALOM)
Etter frokost forlater vi Galilea og setter kursen mot Middelhavet hvor vi følger vestkysten sydover til Tel Aviv. På turen passerer vi kjente steder som Karmelfjellet, Cæsarea og Natanya før vi ankommer Neve Shalom i Tel Aviv. Det blir evangelisk møte sammen med israelske og arabiske Jesustroende venner sammen med Samuel Aweida i Haifa på vei til hotellet Neve Shalom.

DAG 10: SØNDAG 27. MARS – NEVE SHALOM
Denne dagen skal vi til Natanya og besøker der Loden’s menighet, og vi får se arbeid blant russerne. Det blir tid for bading midt på dagen. På kvelden kjører vi direkte til Jaffa hvor vi deltar i Victors Babas menighet som leier i Immanuelskirken.

DAG 11: MANDAG 28. MARS – NEVE SHALOM
Denne dagen er det tid for bading og for å se oss om i Tel Aviv. Vi besøker Avis menighet på kvelden. Vi må også få med oss Strandpromenaden og folkelivet der på kvelden.

DAG 12: TIRSDAG 29. MARS – HJEMREISEDAG
Vi drar til flyplassen, Ben Gurion, for å ta fatt på hjemreisen. Vi sier Shalom Lehitraot (farvel og på gjensyn).

BOSTEDER PÅ REISEN:
18/3 – 20/3 Jerusalem Caesar Hotel
20/3 – 22/3 Betlehem Star Hotel
22/3 – 23/3 Dødehavet Masada Guesthouse
23/3 – 24/3 Beduinleir v/ Arad Kfar Hanokdim Beduin Camp
24/3 – 26/3 Galilea Ein Gev Youth Hostel
26/3 – 29/3 Judea Neve Shalom Hotel

Grunnpris pr. person: kr. 9.990,-

Prisen inkluderer:
Flyreise Stavanger/Oslo – Tel Aviv t/r. Opphold i dobbeltrom i hotellene i Jerusalem, Betlehem og Neve Shalom. Opphold i Ungdomsherberge og beduinleir, rundreise med buss/guide og inngangsbilletter slik det fremgår av programmet, halvpensjon (d.v.s. frokost og middag), norske reiseledere.

Ikke inkludert:
Flyskatter totalt ca. kr. 350,-
Tips til hoteller, sjåfør og guide kr. 350,-
Enkeltromstillegg i hotellene kr. 1.970,-
Reiseforsikring. Alle må ha forsikring. Vi selger Europeiske Reiseforsikring.
Frivillig avbestillingsbeskyttelse koster kr. 250,- (må eventuelt bestilles ved påmelding)

Prisene er gitt på gjeldende flypriser og valutakurser.
Vi tar forbehold om endringer i programmet, og at det melder seg ok deltakere til å gjennomføre turen.

Fokus Reiser
Postboks. 723, 4666 Kristiansand, Norway
Tlf: (47) 38 12 56 60, Fax: (47) 38 12 56 61
e-mail: [email protected]
web: www.fokusreiser.noFå siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter