Stadig flere følger Norges største misjonseventyr fra uke til uke

Websiden til Troens Bevis fikk nøyaktig 6.934 besøk i desember og omtrent 46.000 besøk i 2004.

 

Troens Bevis sin webside ble opprettet for ganske nøyaktig 1 år siden, og i løpet av dette året har websiden hatt omtrent 46.000 besøk.
Troens Bevis har også etter hvert utvidet tjenestene på websiden.

I tillegg til ukentlig oppdaterte nyheter er webshopen åpen 24 timer i døgnet, der det kan bestilles bøker, taler, CD’er og DVD’er, m.m.

Det er også mulig å se videoklipp fra kampanjer, fra planetene under stevne, informasjon om brevskolen og Dina-senteret. Web-siden får stadig nye funksjoner og snart kan du søke i nyhetsarkivet, skrive seg på gratis abonnement på Troens Bevis bladet, bli en fast støttepartner, eller ganske enkelt gi en gave til misjonen.

Misjonseventyr
Gjennom nyhetene på Troens Bevis sin webside får leserne del i et av de største misjonseventyrene som skjer i verden i dag. Ved å bruke nasjonale misjonærer, brevkurs, vennskapskampanjer, satellitt-TV, med mer, får millioner av mennesker som ikke tidligere har hørt evangeliet, og bor i områder ofte isolert av krig eller politikk, høre de gode nyhetene om frelse, håp og forandring.

I løpet av 2004 kunne websiden også bringe nyheter fra flere av Troens Bevis sine nasjonale misjonærer som var tilstede med trøst og hjelp ved flere av de større katastrofene og terroraksjoner som fant sted.

Troens Bevis sin spennende misjonshistorie finnes også i bokform, som kan bestilles over webshopen. Boken heter: ”Fra Sarons Dal til jordens ender – et moderne misjonseventyr”, og koster kr. 298,-.

En liten kavalkade: (Se relaterte nyheter)
For andre relaterte saker, se ellers kategori:
stevne og jtn|media|misjonær|brevskolen|kampanjer|kari’s misjon|misjonskolen
øverst på web-siden.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter