Russisk Mafia boss kom til tro og ble døpt

En Abkhasisk Mafia boss i St. Petersburg kom til tro og ble døpt da han traff en av Troens Bevis sine nasjonale misjonærer under et besøk i sitt hjemland. Mafia-gruppen ble deretter oppløst, og nå reiser han rundt med sin kone og sønn og forkynner evangeliet i Abkhasia.

 

For to år siden ledet Aram (34) en av de sterkeste mafiagruppene i St. Petersburg i Russland. Etter en større ”gangster operasjon” måtte han gå i skjul for en tid og reiste på besøk til sitt hjemland, Abkhasia.

Fikk ny boss
For å roe nervene ruset han seg på narkotika. Det var på dette kritiske tidspunktet han møtte Troens Bevis sine nasjonale misjonærer i området. De hadde et par samtaler, og da de skulle treffes for tredje gang kom Aram løpende mot dem, tydelig begeistret.

– Det finnes ikke tilfeldigheter hos Gud, forteller Dmitry, Troens Bevis sin kontaktperson i Abkhasia.

– Etter å ha lest de fire evangeliene og Apostelens gjerninger i Bibelen fikk han ikke sove på flere netter. Etter at vi hadde bedt for ham falt han selv ned på kne og omvendte seg for Gud. Mafia bossen erkjente Jesus fra Nasaret som den nye ”bossen” i sitt liv, skriver Dmitry.

Oppløste mafia gruppen
Noen dager senere samlet Aram sine mafia kolleger i St. Petersburg til en fest der han erklærte at han kom til å gi opp den kriminelle rullebanen og opphevet derved mafiagruppen.

– Flere av gangsterne drakk seg fulle av overraskelse og sorg den kvelden. Noen av medlemmene slo seg sammen med andre mafiagrupper, og andre igjen startet opp sine egne enheter. Men, uten unntak, mislyktes alle medlemmene i sine videre ”kriminelle” foretak, ifølge Dmitry.

Aram unngikk fengselsstraff og ble også kvitt behovet for narkotika. Han ble for øvrig døpt under et møte i Abkhasia, mens landet forberedte seg på borgerkrig i forkant av nasjonalvalget i januar. Nå reiser han, hans kone og lille sønn rundt i Abkhasia og forkynner evangeliet for sine landsmenn. Karrieren som fryktet mafia boss tilhører fortiden. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter