35 000 pakistanere ville ha Brevkurset

Nærmere 35.000 pakistanere ville ha brevkurset under en kampanje til Bjørnar Heimstad.

Det var da Bjørnar Heimstad holdt en 5-dagers kampanje 12.-18. september i Pakistan, at 34.324 frelsessøkende ville ha brevkurset ”Det nye liv”.

Han sier på web-siden www.igmission.org at de er forberedt på å følge opp hele 150.000 mennesker i Faisalabad via brevkurset ”Det nye liv”.
Heimstad har allerede hatt flere kampanjer i Pakistan. Han samarbeider med lederen for Troens Bevis sin brevskole i Lahore, Markus Fida, som tolker og tilrettelegger aksjonene. Heimstad får også bruke Troens Bevis sitt brevkurs som oppfølgingsmateriale under kampanjene sine.

Nær samarbeidspartner
Bjørnar Heimstad har vært en nær samarbeidspartner av Troens Bevis i flere år. Han har vært med både Aril og Rune Edvardsen på flere kampanjer, sist i Sudan i 2005. Heimstad har sitt eget misjonssenter i Nordkjosbotn i Troms, International Gospel Mission, og følger i stor grad samme strategi som Troens Bevis Verdens Evangelisering. Heimstad har også vært elev ved misjonsskolen i Sarons Dal.

Gir staffettpinnen videre
Aril Edvardsen har utrykt ønske om at Heimstad og andre evangelister med samme visjon nå skal gripe staffettpinnen og fortsette arbeidet som han selv i stor grad har vært døråpner for i muslimske land, slik som Pakistan og Sudan. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter