Årets partner-DVD underveis

Filmen som Troens Bevis hvert år sender ut til støttepartnere er nå underveis i posten. Filmen er på DVD og viser hovedglimt fra året som er gått.

 

Hvert år sender Troens Bevis ut en DVD med reportasjer til dem som har vært med å støtte misjonsorganisasjonen i året som er gått. Slik får støttepartnerne et personlig innblikk i misjonseventyret de står bak.

– Når vannet stiger i havnebassenger løftes alle båter i havnen, skriver Aril Edvardsen. – Partner DVD’en 2005 er et evangelisk-åndelig eksempel på nettopp dette.

Edvardsens fantastiske kampanjer blant hinduer i India og muslimer i Sudan var store gjennombrudd som allerede har gitt enorme resultater for de nasjonale menighetene.

Reportasjene gir også et lite innblikk i hvordan Troens Bevis støtter og samarbeider med flere av de ca. 150 Jesustroende menigheter i Israel. Disse ser nå mange israelere bli Jesustroende, tross de ortodokse jøders forfølgelse og motstand.

DVD’en gir også glimt fra Aril Edvardsens folkemøter i Norge og sommer i Sarons Dal.

Misjonsinteresserte som ønsker å se reportasjene kan kontakte Sarons Dal for en gratis DVD.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter