Flekkefjord hadde Barnas dag for barnehjem i Kongo

Troens Bevis-partner Glenn Tønnessen tok initiativ til Barnas dag i Flekkefjord, der inntekten gikk til Dina-senteret i Kongo.

 

Glenn Tønnessen, som er leder for Flekkefjord Pinsemenighet sitt barne- og junior arbeide, gikk sammen med Handelsstanden om å arrangere Barnas dag i Flekkefjord lørdag 23. september.

– All inntekt går til Troens Bevis sitt barnehjem i Goma i Kongo, forteller Glenn Tønnessen. Pengene er det som kom inn på lotteri og diverse matsalg under arrangemanget.

Festlig dag
Målet var ganske enkelt å lage en festlig dag for de yngre i byen.

– Det er å skape en gøy dag for barn i byen. Vi tror dette er med å farge bybildet og trekke folk til sentrum, forklarer Tønnessen til avisen Agder.

Det ble lagt opp til en rekke leker og aktiviteter med eksempelvis ansiktsmaling, giga såpebobler og luftraketter.

-Vi hadde også skattejakt i byen der deltagerne fikk utdelt skattekart. Skatten var spiselig, røper Tønnessen.

I tillegg ble det kjørt på med konserter og underholdning fra scenen på det nye Fisketorget. Først ute var Rune Edvardsen som er mannen bak Troens Bevis’ barnehjem i Kongo.

Glenn Tønnessen forteller at målet var å samle inn 10.000 kroner til Dina-senteret, mens regnskapet viste en inntekt på hele 13.000 kroner etter lørdagens aktiviteter!

Rune Edvardsen sier i en kommentar at han synes initiativet er flott og er takknemlig for pengene som går direkte til Dina-sentrene, der 41 voldtatte jenter og 43 hjemløse gutter nå bor. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter