Stort julemarket med Kjell Elvis konsert i Sarons Dal hallen

Lørdag 18. november skal det holdes stort julemarket i Sarons Dal hallen til inntekt for nødhjelpsarbeidet til Troens Bevis.

 

Førstkommende lørdag blir det holdt et stort julemarket i Sarons Dal hallen med egen julebutikk, Kjell Elvis konsert og oppvisning av Kvinesdal skateboard klubb.

Troens Bevis har fått julevarer til en verdi av 150,000 kroner som skal selges til 50%-80% av vanlig utsalgspris til inntekt for nødhjelpsgrenene i Troens Bevis; Dina senteret, Karis misjon og Europe Aid.

I tillegg blir det gratis kino for barna hele dagen og stor utlodning av alt  D-gjengen i juniorarbeidet i Kirken i  Dalen har laget.

Ambulanse til Abkhazia
Det blir også visning av en ambulanse som er gitt  til Abkhazia. Ambulansen er en fortsettelse av aksjonen sist høst som brakte inn 150,000 kroner i nødhjelp til dette hardt rammede landet. Den er en gave fra Rødekors laget i Egersund, og skal fylles opp med forskjellig utstyr slik som kuvøser. Ambulansen blir offisielt hentet på lørdag av en representant fra de Abkhaziske myndighetene som skal kjøre den tilbake til landet.

Program:
Julemarkedet åpner kl. 10:00.
Kvinesdal Skateboard klubb kl. 11:00
Kjell Elvis konsert kl: 12:00

Hele dagen blir det salg av vafler, risgrøt, gløgg m.m.

Tags:


 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter