Kari takker partnere for gullbryllupsgaven

Aril og Kari Edvardsen fikk bortimot 700 000 kroner i gullbryllupsgave fra misjonspartnere til sommerens store kampanjer i Afrika.

– Hver kveld på sommerstevnet i år tenkte jeg, blir aldri disse menneskene trett av kollekt-taler og innsamlinger?  Men jeg har så lyst til å fortelle dere at hver krone som dere har gitt høster sjeler innfor himmelen, sier Kari Edvardsen i et takkebrev som står på trykk i Troens Bevis bladet for desember. Dere skal møte dem igjen i bryllupet i himmelen, der vi skal glede oss sammen alle!

– Jeg sitter på plattformen i Arusha, Tanzania og skuer utover skarer av afrikanere som lytter til Aril når han preker. Han har just avsluttet talen og holder på med innbydelsen til frelse. Skarer strømmer frem mot plattformen. Han forklarer dem frelsens enkle vei. Etter frelsesbønnen blir det bedt for syke mennesker, og flere kom til plattformen og vitnet om helbredelse. Jeg sitter og tenker på dere der hjemme, alle våre kjære partnere som har gjort det mulig for oss å dra ut med slike vennskapskorstog.

Deretter forteller Kari om sommerens opplevelser i Afrika.

Gullbryllupsgavene ble i helhet brukt til 2 store kampanjer i Tanzania og Burundi i sommer. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter