Se video med Kari på Dinasenteret i Kongo

Da Kari besøkte barnehjemmene i Kongo fikk hun se at barna oppbevarte alt de eide i en plastpose. Nå vil hun gjerne gi dem et par hyller i et skap.

Da Kari Edvardsen sist sommer besøkte Troens Bevis sine to barnehjem i Kongo, Dinasenteret for jenter og Betsaidasenteret for gutter, oppdaget hun at rommene manglet skap for barnas personlige eiendeler.

– Jeg gikk gjennom rommene deres i Dinasenteret og fikk se at alle sammen hadde en plastpose stående i sengen. Der er alle deres eiendeler. Alt de hadde var i den posen. Kan vi være med å gi dem et skap til å ha sine ting i? De mangler også teppe til å ha over seg om natta, forteller Kari.

Her kan du se video fra rommene til barna da Kari besøkte barnehjemmet i sommer.

– Hvis du ønsker å være med å gi dem litt ”luksus” (et par hyller i et skap), skal denne innsamlingen gå til dette, skriver hun i et brev i desember, som alle som har støttet Karis Misjon får.

Det bor nå ca. 41 misbrukte jenter på Dinasenteret og 43 hjemløse gategutter på Betsaida-senteret i Goma i Kongo. Alle barna har store lidelser bak seg og flere er hentet ut av landsbyer som er blitt angrepet av geriljasoldater langt inne i skogene. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter