Ny årsrekord 32 000 seere kontaktet Troens Bevis

Rekordmange arabere kontaktet Troens Bevis sin satellittkanal i 2007. Landet med størst respons på evangeliet er Saudi Arabia.

 

I 2007 var det i alt 32 587 arabere som kontaktet Troens Bevis sitt oppfølgingskontor i Stockholm, Spania og Jordan etter å ha sett på misjonens arabiske satellitt kanal, Miracle Channel.

– Mange muslimer har nå begynt å like ”Miracle”-kanalen ettersom de ser at det er en bra kanal som ikke sårer muslimene og sender på et språk de forstår, sier egypteren som leder oppfølgingskontoret i Stockholm.

I april begynte kanalen med 24-timers sendetid fra 12 timer per dag, og responsen har økt i takt med den ekstra sendetiden.

6 på topp
De 6 land det har kommet mest respons fra av de nærmer 40 der seerne lar høre fra seg er Saudi Arabia, Tunisia, Algeria, Marokko, Egypt og Irak. Alle de arabiske statene i Den persiske gulfen er også godt representert, som Kuwait, Bahrain. Emiratene, Qatar, Yemen og Oman.

Nytt av i år er at ”Miracle”-kanalen er lagt ut med live streaming på Internett slik at arabere som er langt fra rekkevidden til satellitten, slik som i Sør-og Nord Amerika, Australia og endog Kina, ser programmene på Internett og lar høre fra seg.

Oppfølgingssenteret i Stockholm er for mange av seerne det eneste stedet de kan ha kontakt med andre kristne. Denne e-posten fra Al-Hassan (23) i Tunisia (navn er forandret) viser hvor oppriktig mange søker Jesus tross enorme hindringer og problemer detter med medfører;

– Jeg er så lykkelig over vårt vennskap selv om vi ikke treffer hverandre. For meg holder det at dere er kristne. Jeg har fått mange problemer med min familie. Jeg takker Gud for at jeg ikke bor i et annet land der de ellers kunne ha drept meg. Min familie er de eneste som vet at jeg fremdeles er en kristen. Alle andre tror jeg har konvertert tilbake til Islam for å unngå problemer. Min familie lar meg ikke få se på TV lengre, det eneste jeg nå kan er å høre Bibelen gjennom dere på Internett. Jeg ønsker dere og alle bak ”Miracle”-kanalen det beste.

Dersom du vil gi en gave slik at ”Miracle”-kanalen kan forstette sitt arbeide i 2007 kan du klikke her. Husk å registrer deg som giver om du ønsker fratrekk på skatten!

Se live streaming av kanalen her: http://www.miraclechannel.com 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter