Norske barn ber for Irak på TV

Onsdag 17. januar ble norske barns bønn for Irak sendt for første gang til millioner av arabiske seere. SE VIDEO AV BØNNEN HER…

 

VIDEO: http://tbve.no/index.php?id=286

Onsdag 17. januar ble bønnen til en gruppe barn på Karmøy sendt for første gang på ”Miracle Channel”, satellittkanalen til Troen Bevis. Bønnen blir sendt på satellittkanalen flere ganger i uken i tiden fremover.

Bønnen er et resultat av en oppfordring til misjonspartnere om å sende inn en bønn for Irak som kunne dubbes til arabisk og sendes på kanalen.

Heidi Munkejord Haugen, leder for yngresarbeidet i kirken på Ådland på Karmøy, har lenge hatt et ømt hjerte for det irakiske folket.

– Jeg har vært leder for Yngres i flere år, det er barn fra 5.-7. klasse, og  jeg tenkte at jeg ville høre om kanskje barna ville være med å be for Irak. Jeg tok med meg en atlas, men jeg ble overrasket over hvor mye barna allerede visste om det som skjer i Irak. De ville gjerne være med å be, og de fikk tenne et lys for hver bønn som ble sagt.

Da hun leste oppfordringen på Troens Bevis sin webside om å sende inn en bønn for Irak, sendte hun inn denne bønnen på vegne av barna:

”Vi ber om at krigen må stoppe.
Vi ber om at volden må ta slutt.
Vi ber om at folkene må være gode mot hverandre.”

Bønnen er blitt dubbet til arabisk og leses av et arabisk barn i Libanon. Det blir også sagt at det er norske barn som står bak denne oppfordringen, som nok er rettet både til Gud og mennesker.

Spesielt at bønnen kommer fra barn
Lederen for satellittkanalen, Barty Shokralla, føler at det er spesielt sterkt at bønnen kommer fra barn.

– Det vil uten tvil gjøre inntrykk på seerne når de hører at en gruppe barn fra Norge ber for dem som lider i Irak. Kanskje det vil få folk til å stoppe opp og tenke litt, håper han. Han ønsker også at seerne skal se at ”Miracle Channel” virkelig bryr seg om folk i dette området.

Over 32 000 seere lot høre fra seg i 2006.

Oppfordringen går videre til andre som ønsker å skrive en kort bønn på ca. 40 sekunder for Irak. Det en den første i en serie bønner for flere land i dette området.

TV-kanalen sender 24 timer i døgnet på arabisk og dekker hele Nord-Afrika, Midtøsten, Persiabukta og Europa. Se live streaming her: http://www.miraclechannel.com 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter