Gaza-kirke fanget i kryssild mellom politiet og Hamas

– Politiet står nå på taket, og hvis de skyter mot Hamas vil Hamas skyte tilbake og bygningen vår vil bli ødelagt, heter det i en e-post i natt fra Troens Bevis sin misjonær i Gaza by.

 

I går kveld brøt politiet til de palestinske myndighetene seg inn i bygningen som tilhører Gaza Baptistkirke, der de nå står vakt på taket. De har stasjonert seg der fordi kirken ligger rett ved siden av hovedpolitistasjonen i Gaza by, sier Hanna Massad i en e-post til Troens Bevis i natt.

– Dersom politiet skyter på folk fra Hamas fra taket vårt, vil Hamas skyte tilbake og bygningen vår vil få store skader. Dette har skjedd en gang tidligere, forklarer Hanna.
Han sier videre at situasjonen i Gaza by nå er veldig farlig og de kan ikke forlate hjemmene sine og gå ut.

– Situasjonen nå er den verste vi noen gang har opplevd i Gaza, den er til og med verre enn da Israel invaderte sist sommer, sier han.

De siste dagene er 23 mennesker blitt drept i harde sammenstøt mellom Hamas og Fatah ifølge BBC World.

– Vær så snill å be om at Gud vil gi meg styrke og visdom som pastor for menigheten i denne vanskelige tiden. Be også om at det ikke vil bli skyting rundt kirken vår og at Gazas politiske ledere skal klare å stoppe denne vonde konflikten. (som oppstod da Hamas vant valget i 2006.) Jeg tror på bønnens makt. Vær så snill å forene dere i bønn med oss nå, ber Hanna Massad i en innstendig oppfordring til Troens Bevis sine misjonspartnere. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter